Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bill Gates'in yılbaşı çekilişi hediyeleri!
        1

        Reddit isimli internet sitesinde "Secret Santa" isimli gizli yılbaşı çekilişine katılan Bill Gates'e, VietteLLC kullanıcı adına sahip olan Megan Cummins'in ismi çıktı.

        2

        Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Bill Gates, hayvansever Megan Cummins'e birbirinden anlamlı hediyeler etti.

        3

        4 kedisi olan Cummins'e 15 kilogram ağırlığındaki peluş Pusheen kedisi, hayvan derneklerine genç kadın adına yaptığı bağışların kartlarını, Gates’in iyi dileklerinin yazılı olduğu bir fotoğrafı ve bir de mektup gönderdi.

        4

        Bill Gates'in genç kadına yazdığı mektup şöyleydi:

        “Duydum ki kedileri seviyormuşsun, işte bu yüzden bu kış, bulabildiğim en büyük kediye sarılarak geçirmekten keyif alacağını düşündüm. Bizim evde biz daha çok Pusheen'in kız kardeşinin hayranlarıyız, işte bu yüzden sana Stormy oyuncağı ve yanında birkaç ürün daha aldım.

        5

        Hayvanlarla bu kadar ilgili olduğun için senin adına Stray Cats Alliance, Friends of Felines ve Town Cats in California derneklerine bağış yaptım.

        Gizli Noel Baba’ndan sana iyi seneler!

        Bill Gates

        6

        NOT: Lütfen Sprinkles, Milo, Jewels ve Seo'ya kulaklarının arkasını benim için güzelce bir kaşı."

        7

        Gelen hediyelere çok şaşırdıktan sonra bir video ile duygularını ifade eden hayvansever kadın, “ Yıllardır Reddit yılbaşı hediye çekilişine katılıyorum. Herkesin birbirine aldığı küçük, saçma hediyeler o kadar tatlı ki! Bill Gates'in paylaşımlarını hep takip ederdim. Bana çıkacağı hiç aklıma gelmemişti." dedi.

        8
        9