Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler, TFF Başkanı Nihat Özdemir’le bir araya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu’nda buluşan ikili, kısa süren toplantıda yeşilbeyazlı kulüple ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

        Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. TFF Genel Kurulu’nda, Bursaspor Kulübü’nü Başkan Hayrettin Gülgüler ve TFF Delege Kurulu Üyesi Burakhan Kutlucan temsil etti. Toplantı öncesinde Başkan Hayrettin Gülgüler ve TFF Delege Kurulu Üyesi Burakhan Kutlucan, Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede Bursaspor’la ilgili bilgi alışverişi de yapıldı. Ancak kısa süren toplantının detayları paylaşılmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler