Büyükçekmece'de silahlı saldırı: 3 yaralı
İstanbul Büyükçekmece'de motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin kıraathaneye düzenlediği silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı
Giriş: 27 Ağustos 2026 - 05:15 Güncelleme:
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Mimaroba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler motosikletle kıraathanenin önüne gelerek içeride bulunanlara silahla ateş açtı.
REKLAM
DHA'nın haberine göre, saldırıda 3 kişi yaralanırken, şüpheli ya da şüpheliler geldikleri motosikletle olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde çalışma yaparken, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.
Öte yandan, aynı kıraathaneye geçen hafta da motosikletli şüpheliler tarafından silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ