Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde belediye tarafından Dalyan Mahallesi'nde iftar verildi.

        Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, iftarda yaptığı konuşmada, belediyenin geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının ilkini havanın soğuk ve yağışlı olması sebebiyle spor salonunda gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Vatandaşların ramazanını kutlayan Yılmaz, "Vatandaşımız teveccüh gösterdi ve iftar programımız çok kalabalık bu akşam. Belki bu yıl ramazan programlarının ayrı bir havası var. Seçim sürecini yürütüyoruz. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla programlar biraz daha yoğun olacak. Lapsekilileri ramazan programlarımıza ve iftara davet ediyorum. Farklı mahalle ve sokaklarda 9 akşam daha iftar programımız olacak." diye konuştu.

        Dalyan Mahallesi'ndeki yılın ilk iftarına, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın eşi Hacer Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler