Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        1

        Cevad Prekazi, Galatasaray'ın Real Madrid'e 6-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi.

        2

        Korkak futbol oynanmaz. Kalpsiz futbol oynanmaz. Kalpten sonra beyin. Beyinsiz futbol oynanmaz. Galatasaraylı oyuncular hep geri pas yapıyorlar. Çünkü korkuyorlar. Hücuma nasıl çıkacaksın? Korkarak futbol oynanmaz.

        3

        O formayı taşımak çok ağırdır, bunları bilmeli herkes. Bu oyuncular bu maçtan sonra üzülmeyecek, bundan eminim. Galatasaray formasını taşımak kolay mı? Çok zor, bu kadar kolay olmamalı, böyle olmaz. Burada ameliyat yapacaksın, başka çaresi yok.

        4

        Ben utanıyorum, inanın bana. Real Madrid'e karşı böyle futbol oynanmaz. Hiçbir şey gösteremedi Galatasaray. Ben utanıyorum. Ne bekliyorsun? Tokat! Kocaman bir tokat yedi Galatasaray. Ne olacak, nasıl olacak bilemiyorum.

        5

        Bence Fatih Terim'in suçu yok, her maçta mı nasıl mücadele edeceğini söyleyecek, fazlasını vermesi gerektiğini mi söyleyecek? Bunlar profesyonel futbolcular.

        6

        Bu maçtan sonra Fatih Terim'in yerinde olmayı tabii ki kimse istemez ama taktik olarak, oyun olarak saha içinde çok çabuk formül bulmak için en kısa zamanda çözüm aramak lazım. Katiyen bir antrenör bu tür mücadeleyi sevmez.

        7

        Galatasaray iyi takım değil. Galatasaray'da çok çabuk bir şeyleri değiştirmek lazım. Fatih Terim de ocak ayında bir şeyler yapılacağını söyledi. Daha çabuk olsa bir şeyler yapabilirdi. İnşallah iyi transfer yapabilirler. Bazı kişileri de göndermek lazım. Bu profesyonel hayattır.

        8

        Diagne'yi aldın, sonra kiraladın Brugge'e. Lemina ve Seri'yi bana bedava verseler almazdım, bana kalsa Fernando kalmalıydı. İskeletin en önemli noktası oydu. Her şeyi vardı. Gitti ve iki tane adam getirdiler.

        9

        Real Madrid'de de Casemiro oynuyor, Nzonzi'den fazla ne yapıyor? Nzonzi'nin pas hatası az, Galatasaray için iyi transfer ama onun önünde bir şeyler yapabilecek oyuncular olmalı.

        10

        Galatasaray'ın takımı yok. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir takımla bir şey yapamazsın. Kendi evinde iyi oynadı ama Galatasaray'da lider oyuncu yok. Süper bir futbolcusu yok. 13 dakika içinde öyle goller yiyorsun ki, mahalle takımı mısın?

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ