Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ceyda Düvenci: İşte o zaman hayat çiçekler açıyor - Magazin haberleri Instagram
        1

        Oyuncu Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci, 2015 yılında evlenmişti. Ali ve Melisa adında çocukları olan çift, sosyal medyadaki eğlenceli ve romantik paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

        2

        Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine mutlu olmanın ve tevekkül etmenin ne kadar özel olduğundan bahsetti.

        3

        Bu pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Düvenci, paylaşımına şu notu düştü:

        4

        "SIK SIK HATIRLATIN SİZİ BULAN GÜZELLİKLERİ"

        Hep hatırlatıyorum size, bunu görev edindim kendime. Sık sık hatırlayın sizi bulan güzellikleri. Evet biliyorum bazen güzellikler bulmuyor, zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz, sınanıyoruz, korkuyoruz, endişeleniyoruz, yetersiz hissediyoruz ya da şanssız olduğumuza inanıyoruz bazen biliyorum.

        5

        "HAYAT HER ŞARTTA DEVAM EDİYOR"

        Hayat her şartta devam ediyor. Ve sen mutluysan, tevekkül edip devam etmeye karar verirsen, işte tam da o zaman hayat çiçekler açıyor. İnişler bizim için, çıkışlar da... Nefessiz kaldığım zamanlarda hep biliyorum, biliyorum ki güneş yüzünü gösterecek ve tüm bulutlar dağılacak...

        6

        "ANNE OLMAYI SEVİYORUM"

        İşte bunları düşündüm güneşe bakarken ve yeni heyecanlarımı, onlar için koşturacağım günleri düşündüm. Mesleğimi seviyorum. Anne olmayı seviyorum. Sevgilimin olmayı seviyorum. Çalışmayı, okumayı, gelişmeyi seviyorum... Gün güzel başlasın hepinize...