Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        COMOLLI GİTTİ, ORTALIK KARIŞTI

        Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin dün gündüz saatlerinde Marsilya'ya uçması transfer söylentilerini coşturdu.

        2

        Marsilya'dan Luiz Gustavo'yu gündemine alan Kanarya'da Comolli'nin bu isim için Fransa'ya gittiği dedikoduları dolaştı.

        3

        Fransa basını ise Comolli'nin ailesinin yanına, Beziers'e gittiğini duyurdu.

        4

        Haberde bu gidişin Luiz Gustavo ile alakalı olmadığı, Marsilya takımının İskoçya'da kampta olduğu belirtilirken yine de Brezilyalı oyuncu için yakın zamanda masaya oturulabileceği öne sürülü.

        5

        ZORLU RAKİP FIORENTINA

        Fenerbahçe'nin Gustavo transferinde en zorlu rakibi Fiorentina olarak görünüyor.

        6

        İtalya'da çıkan haberlere göre; Fiorentina, Gustavo için 10 milyon euro'luk teklifle Marsilya'nın kapısını çaldı.

        7

        Ekonomik problemler yaşayan Marsilya'da Kevin Strootman'ın da talipleri olduğu belirtilirken Gustavo'nun daha hızlı bir şekilde para getirebileceği kaydedildi.

        8

        SOLDADO'NUN YENİ TAKIMI

        Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan İspanyol santrafor Roberto Soldado, La Liga'nın yeni ekiplerinden Granada ile anlaşmaya vardı.

        9

        34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, İspanya Ligi'nin bir başka takımı olan Levante'den de teklif aldığı halde, Granada ile 1+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı kaydedildi. Tecrübeli oyuncu, yeni takımıyla resmi sözleşmeye imza atacak.

        10

        ZAJC VE JAILSON DA GİDECEK, FORVET GELECEK!

        Transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe, yeni rotası belli oldu. Napoli'nin kadrosuna katmak üzere olduğu Eljif Elmas ile Avrupa'nın birçok kulübünün listesinde olan Zajc ve Jailson için ön görülen rakam 30 milyon Euro.

        11

        Sözcü'nün haberine göre, Eljif'ten 15, Jailson'dan 9 ve Zajc'dan 6 milyon Euro'luk satış geliri bekleyen sarı-lacivertliler, gelirin büyük kısmını forvet bölgesine harcayacak. Dünyaca ünlü bir forvet transferiyle şampiyonluk kadrosu tamamen şekillenecek.

        12

        ROMA PARA PEŞİNDE

        Ersun Yanal'ın isteği üzerine böyle bir çalışma içerisine giren yönetim, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Aleksandar Kolarov'a da imzayı attıracak.

        13

        Sarı-lacivertliler, oyuncuyla bonservisini alma şartıyla 3 yıllık anlaşma yapmıştı. Roma, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye gitmek istemesini koz kullanıp cuzzi bir bonservis bedeli istiyor.

        14

        3 yıldız satışının ardından eli güçlenecek olan yönetim, bonservis bedeliyle Kolarov'u kadrosuna katacak.

        15

        FREY RİZE YOLUNDA

        Fenerbahçe'de Michael Frey konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Kadroda düşünülmeyen İsviçreli forvetin, ayrılacağı ortaya çıktı.

        16

        Çaykur Rizespor'dan Vedat Muric'i transfer eden Fenerbahçe, Karadeniz ekibiyle bir transferde daha el sıkıştı. Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor ile 24 yaşındaki İsviçreli futbolcusu Michael Frey'in transferi için anlaşma sağladı.

        17

        Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Michael Frey transferinin sona geldiğini belirtti. Son görüşmelerin yapıldığını belirten Hasan Kartal, resmi imzaların atılacağını vurguladı.

        18

        Öte yandan Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasındaki anlaşmanın 1+1 yıllık kiralama şeklinde olduğu öğrenildi.

        19

        GONALONS İDDİASI

        Mehmet Topal’ın yerine acilen bir ön libero bulmak zorunda olan Fenerbahçe’de sürpriz bir isim gündeme geldi... Geçen sezonu Sevilla’da kiralık olarak geçiren Roma’nın oyuncusu Maxime Gonalons.

        20

        Roma’nın 2017-18 sezonunda Lyon’dan 5 milyon Euro’ya aldığı Fransız oyuncu için Fenerbahçe’nin bir yılı kiralama gelecek sezon ise kesin satın alma opsiyonuyla bir teklif yaptığı iddia edildi.

        21

        Roma’nın satışa çıkardığı Gonalons için şu ana kadar herhangi bir teklif almadığı, Lyon’un eski oyuncusunu almak için yaptığı teklifin ise az bulunduğu için geri çevrildiği bildirildi. (Fotospor)

        22

        SKRTEL İKNA OLUYOR

        Sözleşmesi biterek takımdan ayrılan Martin Skrtel ve Roman’ın yerlerini doldurmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, Slovak stoperle yeniden anlaşmak için görüşmelere devam ediyor.

        23

        İlk etapta Skrtel’in iki yıllık sözleşme inadı kırıldı. Skrtel 1+1 yıllık sözleşme konusuna sıcak bakmaya çalıştı. Fakat geçen sezon 4.5 milyon Euro alan Slovak stopere Fenerbahçe’nin teklifinin ise 1.5 milyon euro civarında olduğu bildirildi.

        24

        Bu arada Parma'nın da bonservisi elinde olan Martin Skrtel için harekete geçtiği ve oyuncuyla görüştüğü belirtildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ