Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 2. sezon 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur'da tansiyonlar yükseliyor!

        Çukur ekranlara gelen son bölümde Cumali ile Yamaç'ın tartışması dizide tansiyonu iyice yükseltiyor. İdris isetüm Koçovalı kardeşleri eski günlerdeki gibi omuz omuza mücadele etmeleri için sürpriz bir hamleyle buluşturuyor. Peki Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur son bölüm özeti...

        ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Çukur ekranlara gelen 2. sezon 32. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çukur 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden ulaşabilirsiniz.

        ÇUKUR 65. SON BÖLÜM ÖZETİ

        REKLAM

        Çukur bu akşam 2. sezonun 32. bölümüyle ekrana geldi.Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş’un şokunu henüz atlatamamışken, Koçovalılar birbirlerinden bugüne kadar verdikleri kayıpların hesabını soruyorlar. İdris tüm Koçovalı kardeşleri eski günlerdeki gibi omuz omuza mücadele etmeleri için sürpriz bir hamleyle buluşturuyor.

        Uluç’un ihanetinin ortaya çıkması herkesi sarsarken, Damla’yı ise büyük bir çıkmazın içine sürüklüyor ve bu durum Cumali ile yakınlaşmasına sebep oluyor. Bu sırada Azer’i ziyaret eden Yücel, Koçovalıları yok etmek için boş durmuyor. Timsah’la yolları kesişen Yücel şoke edici bir hamlede bulunuyor ve Çukur’da tansiyon yükseliyor.

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal, Perihan SavaşveŞenay Gürleryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Gökşen Ateşeşlik ediyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ