Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filenin Sultanları"nı tebrik etti - Voleybol Haberleri

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 CEV Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 mağlup ederek bronz madalyaya ulaşan ay-yıldızlı ekibin başarısından dolayı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile takım kaptanı Eda Erdem Dündar ile telefonda görüştü.

        Eda ile konuşmasında bronz madalyanın da önemli bir başarı olduğuna değinen Recep Tayyip Erdoğan, "Tebrik ediyorum. Üzülmeye gerek yok. Gönlümüz birincilikle dönmekti, olmadı ama üçüncülük de en az onun kadar önemli bir başarı. Ortaya koyduğunuz performans her türlü takdirin üstünde. Bütün ekibi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Takım kaptanı olarak arkadaşlara bu tebriklerimi iletirseniz memnun olurum. Bütün arkadaşlara selamlar, sevgiler. Başarılarınızın devamını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

        TVF Başkanı Üstündağ da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gelecek yıl düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda altın madalya alma sözü vererek, "Gönül birinci olmak isterdi. Bütün çalışmalarımız da bu doğrultudaydı. 9 maçta 8 galibiyet aldık. Toplamda 5 set verdik. İnşallah önümüzdeki yıl Dünya Şampiyonası'na hazırlanacağız. İnşallah orada ülkemize ilk kez dünya şampiyonluğunu getireceğiz." diye konuştu.

        Kendilerine verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Üstündağ, "Verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdasınız. Her maçımızı izlediğiniz haberini aldık. Her zaman bizleri aradınız, bizlere yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ediyoruz." şeklinde görüş belirtti.

        Eda Erdem Dündar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

        Ayrıca Erdoğan'ın aracında A Milli Futbol Takımı'nın Cebelitarık ile deplasmanda yaptığı maçı izlediği görüldü.

         "Halkımıza armağan olsun"
        "Halkımıza armağan olsun" Haberi Görüntüle
         Sultanlar Avrupa üçüncüsü!
        Sultanlar Avrupa üçüncüsü! Haberi Görüntüle
         8'de 7'yle üçüncü olduk!
        8'de 7'yle üçüncü olduk! Haberi Görüntüle
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ