Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın: Gülşah Saraçoğlu bana dava açacakmış!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Moda tasarımcısı Pınar Kerimoğlu ile birlikte yemek yiyen Akalın, "Onun yanına geldim. Bülent Ersoy da geliyor. Hem bir onu görmek istedim. Ardından da yemek yedik." dedi.

        Muhabirlerle sohbet eden Demet Akalın, genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin rapçi yeni sevgilisi 'Uzi'nin sorulması üzerine, "Neyi var Aleyna'nın? Ne güzel sevgili olmuşlarsa... Aleyna'nın yanına herkes yakışır, güzel kız." diye yanıt verdi.

        2

        "BEN SÖYLERİM!"

        Demet Akalın, Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığına dair çıkan haberlerin ardından, "Ben çok üzüldüm çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı, benim çok yakın arkadaşım. Onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu, ben iki gündür uyuyamıyorum. Çok etkilendim." demişti.

        Muhabirlerin konuyu ima ederek, "Hamile arkadaşınızın aldatıldığını öğrenseniz söyler misiniz?" sorusuna Akalın, "Ben söylerim." cevabını verdi.

        3

        "KONUŞMAYACAĞIM!"

        Şarkıcının sözlerinin ardından gazeteciler, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çiftinin ayrılık kararı aldığı yönündeki dedikoduları ünlü popçuya söyledi. Demet Akalın, konuyla alakalı, "Konuşmayacağım!" demekle yetindi.

        4

        "BANA DAVA AÇACAKMIŞ!"

        Üst üste çok kez, "Beni konuşturmayın!" diyerek uyarıda bulunan Akalın, ardından içinde dert olan her şeyi şu sözlerle anlattı:

        Aman ağabey, eş, dost sormayın, benim ağzım yandı. Ben artık konuşmam. Hayatta bir kişi için artık hiç konuşmam. Ben bütün sanatçı arkadaşlarım için söylüyorum. İnan biz de sahne öncesi arkadaşlarımızı kulise alıyoruz, eğleniyoruz ama eşim yanımdayken yaptım. Onlara, 'Yapmayın' dedim. Bunun neresi kötü? Gülşah bana dava açacakmış. Ne için? Ne için mahkemeye verileceğim? 'Ailesi olan insan biraz daha dikkat etmeli' dedim. Bunun nesi kötü? Yoksa bana dost her zaman dost... Bak Mahsun Kırmızıgül senelerdir kötü gününde ilk arayandır. Ben niye insanlar kötü olsun isteyeyim ki? Ben Aleyna'ya bile bir laf söylediğim zaman insanlar yanlış anlıyor ama gerçekten çok ufak yaşı, o kabul etmiyordur ama bir abla olarak uyarıyorum. Biz bu yollardan geçtik. Bize de insanlar çok güzel akıllar verdi. Benim akıl hocam Hülya Avşar'dı. Büyük insanların sözüne bir şekilde gelirsin. Ne hainliğimi gördünüz? Ben böyle şeylere çok alınıyorum. İnsanlar mutlu olsun istiyorum. Ben Tarkan için Gölcük'teki yatırlarda dua etmiştim. Bengü için de ettim, herkes için ediyorum. Çünkü ben o çocuk sevgisini tattım. Herkes tatsın istiyorum. 'Allah olmayana da, istemeyene de versin' diye dua ettim. Çünkü ben çocuktan nefret ederdim ama şu anda yolda bile çocuk görsem onu oyalayacak bir şeyler arıyorum ağladığı zaman. Onun için birisi bir şey söylediği zaman, 'Aman öyledir, böyledir.' demeyin, bir altına bakın altı 'Dolu mu?' diye. Kimsenin evliliği bozulmasın, düzelirler inşallah.

        5

        NE OLMUŞTU?

        İddiaya göre; Gülşah Saraçoğlu, arkadaşlarıyla birlikte Deha Bilimlier’i dinlemeye gitmişti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Bilimlier, Saraçoğlu’nu sahneye davet etmiş ve ikili, birlikte şarkı söylemişti.

        Program sonunda mekanı ayrı ayrı terk eden çiftin, Gülşah Saraçoğlu’nun evinde buluştuğu ve geceyi birlikte geçirdiği iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Deha Bilimlier’in eşi Aslı Bilimlier’in evi terk ettiği ileri sürülmüştü.

        6

        "İKİ TARAFI DA UYARMIŞTIM!"

        Akalın da yakın arkadaşı Deha Bilimlier ve eski modacısı Gülşah Saraçoğlu'nun "yasak aşk" yaşadıkları iddialarıyla ilgili, "Ben çok üzüldüm çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı, benim çok yakın arkadaşım. Onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu. Ben iki gündür uyuyamıyorum. Ben çok etkilendim." demişti.

        7

        "AİLE İŞİNE BEN KARIŞMAM"

        "Barıştırma konusunda sizin bir adımınız oldu mu?" sorusuna yanıt veren Demet Akalın, "O onların kendi bileceği bir iş. Aile işine ben karışmam ama ben dün Aslı ile birlikteydim." ifadelerini kullanmıştı.

        Bu sırada röportaja dahil olan Okan Kurt ise, "Aslı da, Deha da bizim kardeşimiz. Mutlu yuvalarını kurtaracağız. Olan bir şey yok zaten." diyerek, konuyu kapatmıştı.

        8

        "EŞİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

        Deha Bilimlier ise 'ihanet' iddiasını reddetmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier üzüldüğü için canlı yayında özür dilemişti.

        "Eşine aşık bir adamım ben." diyen müzisyen, "Gülşah benim sahnemi çok seviyor. Evi yakın, iki kez üst üste geldi. Dans ederken yuvarlandı, güldük eğlendik. Ön masada olduğu için mikrofon uzattım. Sonra herkes yoluna gitti. Bu haber karşısında şok içinde kaldım, çok üzüldüm. Eşim avukat. Adımın böyle anılması onu rencide etti. Herkesin huzurunda ondan özür diliyorum. Benim de hatam olabilir. Sahnede mesafemi koruyabilirdim. Normalde benim sahnem biter, eve giderim. O gün kuliste ağırladım, sonra sahnem bitince eve döndüm." şeklinde konuşmuştu.

        9

        "BENİM SAHNEMDE TANIŞTILAR"

        Gülşah Saraçoğlu, sevgilisi Gökhan Göz ile kısa bir süre önce ayrılmıştı. Deha Bilimlier, konuyla alakalı ise, "Gülşah, Gökhan Göz'le benim sahnemde tanıştı. Benim arkadaşımdı, düzenli izlemeye gelirdi." demişti.

        10

        Adı 'yasak aşk' iddialarına karışan Deha Bilimlier, avukat Aslı Bilimlier ile evli. Çiftin üç çocuğu var.

        11

        Öte yandan Gülşah Saraçoğlu ile Deha Bilimler'in bu karesi dikkat çekmişti. 3 yıl önce çekilen bu fotoğrafta Saraçoğlu'nun yanında eski sevgilisi Gökhan Göz, Bilimler'in ise eşi Aslı yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ