Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dış basında Barcelona'ya sert uyarı: "Türk cehenneminde..." Barcelona - Galatasaray maçının yankıları - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda Barcelona ile golsüz berabere kalması Avrupa basınında yankı buldu. İşte manşetler ve yorumlar:

        2

        MUNDO DEPORTIVO (İSPANYA)

        "İstanbul'da final! Barcelona, Galatasaray savunmasını ve sarı-kırmızılılara kiraladığı Inaki Pena'yı geçemedi. Tur için her şey İstanbul'a kaldı. Barcelona'nın işi kolay olmayacak."

        3

        MARCA (İSPANYA)

        "Barcelona, Türk cehennemine gitmeden önce üzerine düşeni yapamadı."

        4

        SPORT (İSPANYA)

        "Kim bu Aktürkoğlu? Genç kanat oyuncusu Galatasaray'ın Barcelona karşısında en tehlikeli oyuncularından biri oldu. Aktürkoğlu adı Nou Camp'ta sürpriz yarattı. Domenec Torrent genç kanat oyuncusunu Barcelona'yı şaşırtmak için kilit rol verdi. Evet, adı bilinmiyor ancak bu Türk Galatasaray'da şimdiden 9 gol attı ve Avrupa'nın en büyük kulüpleri tarafından henüz fark edilmedi. Buna rağmen Atletico Madrid bu Türk'ü yakından takip ediyor."

        5

        EL CONFIDENCIAL (İSPANYA)

        "Barcelona, Türk cehenneminde çeyrek final arayacak."

        6

        SPORT (İSPANYA)

        "Fren! Barcelona, evinde berabere kaldığı Galatasaray'ı İstanbul'da yenmek zorunda. Xavi'nin rotasyonu Galatasaray'a karşı etkili olmadı. Geri kalan değişiklikler de işe yaramadı."

        19

        A BOLA (PORTEKİZ)

        "Barcelona coşkusuna Türk freni."

        20

        RECORD (PORTEKİZ)

        "Türk kulübü krizde ama Barcelona kazanamadı."

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ