Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - İYİ Parti Gölyaka İlçe Başkanlığına yeniden İsmail Baklacı getirildi.

        İlçe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen 3. Olağan İlçe Kongresi'ne, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Merkez İlçe Başkanı Hakan Deniz ve partililer katıldı.

        Kongrede konuşan Er, "Eski yönetimimize verdikleri emek için teşekkür ediyor, İsmail Baklacı Başkanıma ve yeni seçilen ilçe yönetim kuruluna başarılar diliyorum." dedi.

        Tek listeyle girilen seçimde yeniden güven tazeleyen Baklacı'nın yeni yönetim kurulu, Metin Şirin, Basri Telci, Türkan Özer, Selma Memiş, İlkan Acar, Ahmet Sivil, Hasan İmamoğlu, Hasan Başar, Nazım Yirmibeş, Beste Can, Fatih Şükrü Karadeniz, Salim Arı, Osman Kılıçarslan, Hasret Cinali, Hüseyin Yavuz, Ramazan Uzlu, Ali Siviloğlu, Ersin Yılmaz, Selahattin Bıyıklı ve Orhan Arslan'dan oluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler