Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Şallı: Pide için yalvardım! - Magazin haberleri
        1

        Ebru Şallı, samimi açıklamalarda bulundu. YouTube kanalında takipçilerinin sorularını yanıtlayan Şallı, dışarıdan göründüğü gibi kilo takıntısı olan biri olmadığını belirterek, beslenme alışkanlığından bahsetti.

        2

        44 yaşındaki eski mankenin açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

        * Her gün spor yapmıyorum. Haftanın 4 günü spor yapıyorum. Spor hastası değilim.

        * Yemek yapmayı, yemeyi ve yedirmeyi çok seviyorum. Bütün yemek kurslarına gittim. Dünya mutfağını öğrendim. Osmanlı mutfağından İtalyan ve Fransız mutfağına kadar evde diplomalarım var.

        3

        "YEMEK YİYORUM AMA KİLO ALAMIYORUM"

        * Sinirlenmeyin ama ben yemek yiyorum ve kilo almıyorum. Genetikle ilgisi var tabii...

        * Bildiğiniz kadar zayıf değilim. 53.5 kiloyum. Boyum 1.72. Herkes bana '40-45 kilo' diyor, öyle bir şey yok.

        4

        "KENDİMİ EZİK GİBİ HİSSEDİYORUM"

        * Bana hiçbir yerde 'Ekmek ister misiniz?' diye sormuyorlar. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Geçen gün uçakta 'Ekmek ister misiniz?' diye sordular. Ben de pideye özendim, istedim. Tam üç kez söyledim, resmen pide için yalvardım ama kepekli ekmek getirdiler. 'Ebru ekmek yemez.' diye düşünüyorlar. Yanımda sandviç vardı onu yedim.

        5

        SEZONU BODRUM'DA AÇTILAR

        Uzun süredir iş için yurt dışında bulunan ve geçtiğimiz haftalarda yurda dönen Ebru Şallı-Uğur Akkuş çifti, sezonu Bodrum'da açmıştı. Cennet Koyu'nda demirli olan teknelerinde görüntülenen ikiliye, Akkuş'un Gonca Derin ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları da eşlik etmişti.

        6

        "ÇÖLDE EBRU'NUN SESİNİ DUYDUM"

        Öte yandan Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, 2019 yılında Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Ebru Şallı, geçtiğimiz aylarda YouTube kanalında eşini ağırlamıştı. Şallı ve Akkuş, ilk kez tanışma hikayelerini anlatmıştı.

        Suudi Arabistan'ın Riyad çöllerindeyken birden Ebru Şallı'nın 'Nefes al, nefes ver' sesini duyduğunu söyleyen (Gülüyor) Akkuş, "Gerçekten çöldeydim ama oraya büyük bir otel yapmışlardı, iş toplantısındaydım. O otelin spor salonuna indim. Koşu bandındayken bir kadın gördüm. Pilates yapıyor ama bir yerden de Türkçe konuşuyor birisi... Kadının Türk olduğunu düşündüm. Yanına gidip 'Türk müsünüz?' diye sordum. Arap olduğunu öğrendim. Bana ekranı gösterip 'Bu Ebru Şallı, çok ünlü Türk sporcu' dedi. Ben de hemen internette Ebru'yu arattım." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "BUNA MI YATIRIM YAPACAĞIZ!"

        Akkuş, "Ebru'nun bir sürü iş ile uğraştığını öğrenince ürünlerini bir çatı altında toplamak için teklifte bulundum. Çünkü 'Arabistan’ın çölünde bir kadın Ebru Şallı’yı tanıyorsa ben de ürünlerini satabilirim' diye düşündüm. Menajeriyle görüştük, Ebru ile de iki ay sonra tanışabildik." demişti.

        Ünlü iş adamı, "Ofise geldi, tırnaklar bembeyaz. En sevmediğim oje rengi, hiç bakmadım bile yüzüne. 'Bu ne ya! Biz buna yatırım mı yapacağız?' diye düşündüm. Tanıştıkça ne kadar çok iş odaklı olduğunu gördüm. " diye sözlerini sürdürmüştü.

        O anlarda ise Şallı, şaşkınlığını gizleyememişti.

        8

        "ARAMIZDA EVLİLİK MUHABBETİ HİÇ GEÇMEDİ"

        Zamanla Ebru Şallı'dan hoşlanmaya başladığını dile getiren Akkuş, "Sabah-akşam yediğim yemeklerin resmini atıyorum, bilgi alıyorum. Sonra 'Sen bana yürüyor musun?' dedi. Yemeğe çıktık. Zamanla Ebru, bana şarkılar atmaya başladı. Tabii ben bu kadar ünlü olduğunu bilmiyorum. Konsere gidince ne kadar ünlü olduğunu öğrendim. (Gülüyor)" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        Akkuş ayrıca, "Aramızda evlilik muhabbeti hiç geçmedi. Öyle bir şey düşünmedik... Aşk olunca insan bir şey düşünemiyor. 'Kader' diye bir şey var. Allah yazmış, biz sadece oynuyoruz. Ben de çok şanslı bir adamım. Adım Uğur, Allah seni bana yazmış... Onun için beraberiz ve mutluyuz." şeklinde konuşmuştu.