Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Ramsey 2012’den beri aynı ‘takımla'yürüyor - İş-Yaşam Haberleri

        İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool FC, Türk erkek giyim markası Ramsey ile olan sponsorluk anlaşmasını 1 yıl daha uzattı. Dün akşam oynanan Beşiktaş-Liverpool maçı öncesinde, 4’üncü yılına giren işbirliğinin imzaları atıldı. ‘Asla yalnız yürümeyeceksinYou’ll never walk alone’ marşıyla ünlü Liverpool ile ilk anlaşmanın 2+1 yıllık yapıldığını hatırlatan Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, “Liverpool’a yılda 60 takım elbise veriyoruz İki taraf da Bumemnun olduğu için devam edildi. Bu işbirliğiyle küresel marka olma yolundaki adımlarımız hızlandı; marka uluslararası alanda mesafe kaydetti” dedi.

        HAFİF CEKET ÜRETİLDİ

        Liverpool sponsorluğunu alırken hafif ceket teknolojisinin öne çıktığını söyleyen Doğan, “Şimdi de ortalama ağırlığı 180-240 gram olan, astarsız, terletme olasılığı düşük özel koleksiyonlar hazırladık” diye konuştu. Doğan, şöyle devam etti: “2014’te yüzde 26 büyüdük. 2015 hedefi 5’i yurt dışında, toplam 10 mağaza açıp yüzde 16 büyümek.”

        YURTDIŞINDA İLK MAĞAZA İRAN’A

        2015’teki ilk yurtdışı mağazasının İran’da açılacağını söyleyen Hüseyin Doğan, Irak, Kırgızistan, Özbekistan, Mısır, Suudi Arabistan pazarlarına girdiklerini hatırlattı. BAE, Katar ve Bahreyn ile de görüşmeler olduğunu kaydeden Doğan, “Türkiye’de 65 mağazamız, 26 ülkede 155 satış noktamız var ” dedi. BeşiktaşLiverpool maçını da yorumlayan Doğan, “Küresel yürüyüşümüzde Liverpool’un çok faydası var ama hepimiz Beşiktaşlıyız. Kalbimiz de Beşiktaş’tan yana” açıklamasını yaptı.

        TÜRKİYE’DE 750 BIN TARAFTARI VAR

        Liverpool FC İş Geliştirme Direktörü Jonathan Kane, Türkiye’deki Facebook hesaplarında 750 bin fan olduğunu belirterek, ülkeye yönelik pazarlama faaliyetlerine önem verdiklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ