Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam 'Güvercinlerimi yiyen kediyi 4. kattan attım!' - İş-Yaşam Haberleri

        SEFER YÜKSEL / HT EKONOMİ

        Endeavor ve TÜSİAD ortaklığında, Akbank ana sponsorluğunda düzenlenen “İyi Girişim Zirvesi”ne “En İyi Hatalarım” başlıklı bir sunum yapan Mars Entertainment CEO'su Muzaffer Yıldırım damga vurdu.

        "Bizim işimiz mutluluk satmak" diyerek girişimciliğe erken yaşlarda başladığını belirten Yıldırım, ilk girişimcilik tecrübesini şöyle anlattı:

        "Ortaokuldayken güvercin besliyordum. Sürekli gökyüzüne bakardım. Başkalarının geri dönmeyen güvercinlerini görünce benimkileri uçurur, o güvercinleri kendi kümesime dahil ederdim. Güvercinler bugünün parasıyla 1.000 dolar civarıydı. Bu işten iyi para kazandım. Bir gün futbol oynamak için çıkarken kümesin kapısını açık unutmuşum."

        'KEDİLERİ BUGÜN DE SEVMEM'

        "Kümese giren bir kedi güvercinlerimi yemiş. Bu benim girişimcilik hatam oldu. Sonra o kediyi buldum ve intikamımı aldım. Kediyi 4. kattan attım. Gerçi ölmedi. Dört ayak üstüne düştü ve uzaklaştı. O yüzden kedileri bugün de sevmem."

        'SİNEMALARI 2015’TE SATACAĞIZ'

        Sunumunda bu yıl CineEurope'tan Uluslararası Yılın Sinema Grubu Ödülü’nü aldıklarını hatırlatarak başlayan Muzaffer Yıldırım, Mars Entertainment olarak 2015 yılında sinema salonlarını satmayı planladıklarını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ