Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Scania & Krone artık Ankara'da - Makro Ekonomi Haberleri

        Scania ve Krone markalarının Ankara yetkili satıcı ve servisi Ankara Ağır Vasıta’nın modern tesisinin hizmete açılması nedeniyle 7 Şubat tarihinde gerçekleştirilen törende Doğuş Otomotiv CEO’su Aclan Acar’ın yanısıra Doğuş Otomotiv yetkilileri ile Scania Satıştan Sorumlu Deniz Aşırı Ülkeler Başkan Yardımcısı Christoffer Ljungner ve Krone Satış Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Gero Isfort’da törene katıldı.

        Tesisin açılış töreninde bir konuşma yapan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Aclan Acar, Doğuş Otomotiv olarak tüm faaliyetlerini beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet anlayışı doğrultusunda ve otomotiv değer zincirinin her halkasında güçlü bir şekilde varolma anlayışı ile yürüttüklerini belirtti. Acar sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        “Bunu yaparken de ‘büyük, yakın ve yaratıcı olmayı hedefliyoruz. Bugün Ankara’da açılışını yaptığımız Scania & Krone Yetkili Satıcı ve Servis Noktası aynı anlayışın bir ürünüdür. Biz ağır vasıta sektörünün potansiyeline inanıyoruz ve Ankara’yı karayollarının kesişme noktası olarak önemsiyoruz. Ankara Ağır Vasıta’nın açılışıyla birlikte Sayın Mustafa Mutlubaş’ın ortaklığında böyle bir yatırım gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Böylece stratejimiz çerçevesinde müşterilerimize daha yakın olacağız.”

        Doğuş Otomotiv Scania & Krone Genel Müdürü Tolga Senyücel de Ankara Ağır Vasıta’nın açılışı ile Scania & Krone yetkili satıcı ve servis ağına çok güçlü bir halka eklendiğini belirterek, Türkiye’nin en önemli karayollarının merkezinde bulunması sebebiyle çok stratejik bir konuma sahip olan Ankara Ağır Vasıta’nın taşımacılık yapan tüm ağır vasıta kullanıcıları ve nakliye şirketleri için önemli bir merkez olacağına inandığını vurguladı.

        Ankara’da 2 bin 750 m2’lik modern tesis

        Ankara Ağır Vasıta’nın, Scania araçların ve Krone treylerlerin satış ve servis hizmetlerini vereceği tesis; 1750 metrekare kapalı ve 1000 metrekare açık olmak üzere toplam 2 bin 750 metrekare alan üzerine kuruldu.

        Ankara Ağır Vasıta’nın Scania ve Krone sahiplerine en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlayarak kurduğu modern tesisinde sürücülerin rahat etmesi için herşey düşünüldü: Serviste araçlarını beklerken dinlenmek isteyen sürücüler için hazırlanan banyolu, duşlu odalar, sağlık problemi yaşayan sürücülerin gidebilecekleri revir bunlardan sadece birkaçı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ