Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para İlk inkar otelden geldi! - Makro Ekonomi Haberleri

        Önceki gün basında; “Fransa Meclisi’nde perşembe oylanacak ‘soykırımı inkâr’ yasasına karşı Paris’e çıkarma yapan TÜSİAD ve TOBB heyetini, rezervasyon yaptıkları Paris'teki Le Grand Hotel'e siyasi baskıyla almadılar” şeklinde çıkan haberler üzerine InterContinental Paris Le Grand Hotel yönetimi bir açıklamada bulundu.

        InterContinental Paris Le Grand Hotel Genel Müdürü Christophe Laure, "Sözü geçen Türk heyeti bir seyahat acentesi tarafından rezervasyon yaptırmış ancak devamında seyahat acentası tarafından rezervasyon konfirmesi yapılmadığı gibi depozito da yatırılmamıştır. Dolayısıyla rezervasyon finalize edilmemiş ve işleme konmamıştır.

        InterContinental Paris Le Grand Hotel, apolitik bir oteldir. Hiçbir zaman politik görüşler üzerine hareket etmemektedir ve bu sebeplerle rezervasyon iptaline gitmez” dedi.

        TÜRK HEYETİ: ODA ÜCRETLERİMİZİ DE İADE ALDIK

        Buna karşılık Türk heyeti yetkilileri, heyet daha İstanbul'a gitmeden yapılan telefon görüşmeleriyle hem rezervasyon konfirmesinin hem de depozito ödemesinin yatırıldığını, Türk heyetinin salon için otel tarafından iptal edilen rezervasyon üzerine yatırılan oda ücretlerinin otelden talep edildiğini, bu ücretlerin de otel tarafından iade edildiğini belirtiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ