Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Eurasia Moto Bike Expo ne zaman? - Otomobil Haberleri

        Türkiye'nin lider uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı olan Eurasia Moto Bike Expo, sektörün nabzını tutmaya hazırlanıyor.

        Motosiklet, motosiklet aksesuarları ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde 25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında kapılarını açacak.

        Motosiklet ve bisiklet severlerin sabırsızlıkla beklediği Eurasia Moto Bike Expo, 25-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde sekizinci defa düzenlenecek. 2015 yılında, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Orta Asya, Türkiye ve komşu bölgelerden en son 112,000’den fazla profesyonel ziyaretçinin ağırlandığı ticari fuarda 20,000 metrekare alanda 215 katılımcı yer aldı.

        İki teker tutkunlarını buluşturan fuarda 2016’da sektördeki yenilikler, gelişmeler ve görsel etkinlikler yine öne çıkacak. Motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışını da müjdeleyecek Eurasia Moto Bike Expo 2016’da bir çok yeni modelin de ilk kez tanıtımı yapılacak. Fuarda motosiklet ve bisikletin yanısıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar, katkı maddeleri ve diğer aksesuarlar gibi geniş bir ürün yelpazesi sergileniyor.

        Yabancı alım heyetleri, fuar boyunca üretici ve distribütör firmalarla ticari görüşmeler gerçekleştirecek. Her yıl yoğun ilgi gören fuara aynı ilginin bu yıl da artarak devam edeceği bekleniyor.

        Messe Frankfurt İstanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım “Eurasia Moto Bike Expo fuarı kendi sektöründe halihazırda çok iyi bir noktada olsa da, biz fuarın uluslararası arenada çok daha fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu öngörüyoruz. Türk firmalarına dünya çapındaki altyapımızdan faydalanmaları ve uluslararası iş ortaklarımıza Türkiye ve çevre bölgelerle iş ilişkilerini geliştirmeleri için olanak sağlamak istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

        GÖSTERİLER NEFES KESECEK

        İki teker tutkunlarını buluşturan fuar dünya motosiklet ve bisiklet şampiyonlarının gösterilerine de sahne olacak. Şampiyonlar motosiklet üzerinde akrobasi hareketleriyle fuara gelenleri adeta büyüleyerek, Eurasia Moto Bike Expo’yu ziyaret edenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

        FUARI DESTEKLEYENLER

        Fuar KOSGEB desteğinde olup, ayrıca Eurasia Moto Bike Expo, MOTED (Motosiklet Endüstrisi Derneği), BISED (Bisiklet Endüstrisi Derneği), MOTODER (Motosiklet Sanayicileri Derneği) gibi sektörün önde gelen dernekleri tarafından da desteklenmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ