Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

SHOW TV'nin sabah programı 'Ela Rumeysa ile Bu Sabah', pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün izleyicilerle buluşacak. 'Bu Sabah', sadece gündemdeki gelişmeleri değil, hayatın içinden konuları da ekrana taşıyacak. Ela Rumeysa Cebeci, yeni programı öncesinde Habertürk'e verdiği röportajda duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Read more!
'Ela Rumeysa ile Bu Sabah'ın yeni yayın dönemine girmesi hakkında duygu ve düşünceleriniz nelerdir?

Bu yolda bize pusula olan, ilkelerimizle yürümeyi öğreten, yolumuzu açan Sayın Kenan Tekdağ’a şükranlarımı sunmaktan onur duyduğumu belirterek başlamak isterim. Kalbim minnetle, cesaretle, sorumlulukla ve daha çok çalışma aşkıyla, lâyık olabilme gayretiyle dolu… Hakikatin düşmanı yalan değil, unutmak ve kayıtsızlıktır. Bu nedenle her sabah güzel ülkemin vicdanıyla uyanmak, dertlenmek, anlayabilmek ve anlatmak sadece bir meslek değil, hayatımın en büyük sorumluluğu. Seyircime sözüm var: Kimse söylemezse biz söyleyeceğiz… Herkes susarsa biz konuşacağız… Kimse duymazsa biz duyacağız. Söz!

'Ela Rumeysa ile Bu Sabah'ta izleyicileri neler bekliyor?

Haber bizim kutsal emanetimiz; sessizlere söz olmak en büyük görevimiz. Bir işçinin alın teri, bir gencin hayali, bir babanın umudu, kanayan yaramız kadın cinayetleri, politikanın ateşi, ekonominin nabzı, sporun heyecanı, magazinin neşesi… Ayşe teyzemin pazar filesi, kırmızı halıdaki sanatçının heyecanı; insana dair ne varsa onu anlatabilmek derdimiz. Şair der ya; “Bir yanımız bahar bahçe, bir yanımız yaprak döküyor…” Ve dünyanın dört yanında insan kardeşlerimizin bitmeyen kavgası sürerken biz gözümüzü kapatamayız. Gazze’de bugün öldürülen sadece insanlar değil; öldürülen, insanlık hukukudur, ortak ilkelerimizdir, ortak gelecek umudumuzdur. Bizim muradımız; karanlığı yaran bir ışık, hakikatin ayakta duran kalesi olabilmek. Bunun için elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koyduğumuzu bilesiniz. Rahatsızlık verecek elbette; ama haber budur, gerisi halkla ilişkilerdir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ