Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Emelle Lewis anoreksiya hastası olmuştu! İşte Emelle Lewis'in son hali | Sağlık Haberleri
        1

        Emelle Lewis (22), 15 yaşındayken erkek arkadaşı olmadığı için kendisini şişman ve çirkin hissetmeye başladı. Anoreksiya (yeme bozukluğu) hastalığı gelişen genç kız, verdiği kilolar yüzünden çocuk kıyafetleri giymeye başladı.

        2

        The Sun'ın haberine göre; yedi kez hastaneye kaldırılan Lewis, durumunun gayet normal olduğunu düşündüğünü belirterek, şunları söyledi:

        3

        "Hasta olduğumda, ortada yanlış bir şey olduğuna inanmadım. Kilomu koruyabileceğime ve normal bir hayat yaşayacağıma inandım. Yeme bozukluğumdan kurtulmak istemiyordum. Günde iki defa 30 dakikalık bir yürüyüş, her sabah yoga ve abdominal egzersiz yapardım. Saat 4.00'ten sonra oturmazdım" dedi.

        4

        Emelle Lewis, kendisine anoreksiya teşhisi konulduktan sonra, tedaviyi reddetti.

        5

        Lewis, "Herkesin bana karşı olduğuna inanmaya başladım, insanların bana yalan söylediğine ve hayatımı mahvetmeye çalıştıklarına ikna oldum" dedi.

        6

        Lewis, kilosunu korumak için humus ve pirinç patlağı yediğini, yatmadan önce de salata ve meyve ile beslendiğini söyledi.

        7

        Yanlış yolda olduğunu düşünmeye başlayan Lewis, kısa süre önce ölmek istemediğini fark etti ve önündeki yolculuktan korkmaya başladığını fark etti, bunun üzerine annesine iyileşmek istediğini söyledi.

        8

        Emelle Lewis, iyileşme sürecinde yaşadığı en zor şeyin son altı yıldır sahip olduğu zihniyet şeklinin değiştirilmesi olduğunu belirtti.

        9