Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çiftinden oğulları Marsel ile ilk poz - Magazin haberleri
        1

        Cansu Tosun, Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur' dizisinde 'Vartolu' karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

        2

        Mutlu bir yaşam sürdüren çift, geçtiğimiz hafta Marsel adını verdikleri oğullarını kucağına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        3

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan Tosun, önceki gün köpeği, eşi ve oğlu ile verdiği aile pozlarını Instagram hesabına ekledi.

        4

        Oyuncu, kısa sürede binlerce beğeni alan karelere, 'Bohemyalılar' notunu düştü.

        5

        Cansu Tosun'un fotoğraflarına oyuncu Hazal Kaya, "Ya ne tatlısınız" şeklinde yorum yaparken, geçtiğimiz ay anne olan Saadet Işıl Aksoy da, "Çok güzelsiniz" ifadelerini kullandı.

        6

        "HOŞ GELDİN OĞLUM"

        Öte yandan baba olmanın sevinicini yaşayan Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz hafta eşi ile karesini sosyal medya hesabından paylaşarak mutluluğunu şu şekilde dile getirmişti:

        Duygularımı anlatabilecek kadar kalemim kuvvetli değil ama en azından teşekkür edebilirim. Allah'a şükür, canına kurban Cansu... Hoş geldin oğlum...

        7

        "41 HAFTANIN SONUNDA BU MUCİZEYE KAVUŞTUK"

        Cansu Tosun da, aynı kareyi şu sözlerle yayınlamıştı:

        Sizinle bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik. 'Tarifsiz' derler ya hep, gerçekten öyleymiş... Her saniye şükretmeme sebep olan kocaman bir mucize... 41 haftanın sonunda bu mucizeye kavuştuk.

        8

        Erkan; sen nasıl bir eş, sevgili, arkadaş, ruh ve babasın... Her saniyesi için şükür... Mucizelere inan... Bu yolculuğa giren ya da girmek isteyen herkese güç ve inanç diliyorum. Kolaylık ile geçsin...

        Çiftin paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni ve "Maşallah" yorumu aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ