Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sümer Özel Eğitim Meslek Okulunun geleneksel olarak düzenlediği 17. kavurma şenliği yapıldı.

        Program İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldız Ertunç ve velilerin katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Programda hafif düzey zihinsel yetersizliği bulunan Sümer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin Çanakkale temalı tiyatro, sıra gecesi, dedeler ve nineler müsameresi ve ıspanaklı yumurta skeci yapıldı. Aynı zamanda geleneksel oyunlardan yumurta taşıma yarışı, yoğurt yeme ve balon patlatma yarışmaları ile öğrenciler oldukça eğlenceli vakit geçirdiler.

        Programda 2018 yılında 20171TR01KA102041456 Nolu ve "Hafif Düzey Zihinsel Engellilerin Avrupa'da Mobilya ve Dekorasyon Stajı adlı projeye katılan öğrencilere katılım belgeleri ile Europass belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün takdim etti.

        Yapılan faaliyetle öğrencilerin kavram ve zihinsel gelişimin yanı sıra birçok sosyal beceriyi, başarma duygusunu, duygu ve düşüncelerini yetişkinler gibi cümlelere dökemeyen çocukların iç dünyalarını gösteriler aracılığıyla yansıtmalarına fırsat verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler