Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda hayvan hırsızlığı olayıyla ilgili 4 şüpheli nefes kesen operasyonla yakalandı. Çalınan 6 büyükbaş hayvan bulunurken, zanlılar ise adliyeye sevk edildi.

        Alınan bilgilere göre, Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin takibi sonucu yapılan operasyonla Ağrı’dan Erzurum’a gelerek büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan 4 şüpheli şahıs yakalanırken, çalındığı belirlenen 6 büyükbaş hayvan da bulundu. Yapılan araştırmalarda çalınan 6 büyükbaş hayvanın Aziziye ilçesinde ikamet eden vatandaşlara ait olduğu tespit edilerek hayvanlar sahiplerine teslim edildi. Öte yandan, 4 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

        Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca emniyet ve asayişin sağlanması ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik yapılan çalışmalara aralıksız devam edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler