Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        EDHO dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli gibi başarılı oyuncular yer alan dizinin son bölümünde; İlyas Çakırbeyli aile reisliğini ilan eder ve abisinin intikamını almak ister. EDHO izleyicileri yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 168. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 167. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Alpaslan'ın Celal Sincanlı'yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis'in peşine düşer. Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli'nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar. Alpaslan'ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar. Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı'nın infazını gerçekleştiren Alpaslan'ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister. Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister. Bu uğurda Ömür'ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı'nın infazını abisi Yavuz'a yaptırmak için süre verir. Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar'la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz'ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ