Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi: Kolarov imzaya geliyor - Transferde 3 bomba daha sırada - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        KOLAROV BİTİYOR

        Uzun süredir Roma'dan 33 yaşındaki sol bek Aleksandar Kolarov'u almak için mücadele eden Fenerbahçe, taraftarının duymak istediği müjdeyi vermek için saatleri sayıyor.

        2

        İtalyan ekibi ile en sonunda anlaşmaya varıldı... 33 yaşındaki Sırp yıldız için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Kolarov ile de 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma da daha önceden yapılmıştı.

        3

        Anlaşmaya varılan futbolcunun İstanbul’a geleceği ve Başkan Ali Koç’la bir görüşme gerçekleştireceği bilgisi paylaşıldı. Transfer açıklanmadan önce de sağlık kontrolünden geçmesi gerekiyor.

        4

        Bir aksilik yaşanmazsa Sarı-Lacivertliler Kolarov için video paylaşacak. Kolarov için İtalya’dan Inter de çok ısrarcıydı. Ancak Roma ve Kolarov’un Inter’den gelen önemli teklifi de geri çevirdiği belirtildi.

        5

        ZANKA'YA FORMA NUMARASI YOK

        Fenerbahçe'nin stoper adayları arasında yer alan Mathias Zanka Jorgenssen, Huddersfield ile bağlarını yavaş yavaş kopartıyor... Geçen sezon yer aldığı Premier Lig’den Championship’e düşen Mavi-Beyazlı takımın yeni sezon kadrosu açıklanırken Zanka’ya forma numarası verilmedi.

        6

        29 yaşındaki Danimarkalı oyuncunun kesin olarak satılacağı bu nedenle forma numarası verilmesine gerek duyulmadığı ifade edildi. Zanka için bazı İngiliz ve Rus kulüplerinin de devrede olduğu ancak Fenerbahçe’nin bu oyuncuyu almaya en yakın takım olduğu belirtiliyor.

        7

        ÖMER TOPRAK İDDİASI

        Stoper takviyesi için de uğraşan Fenerbahçe’ye Alman ekibi Dortmund’un, Ömer Toprak’ı önerdiği ileri sürüldü. Mathias Zanka, Simon Kjaer gibi isimlerle de görüşen Sarı-Lacivertliler, Ömer için Alman temsilcisine bir yanıt vermedi.

        8

        Mukavelesi 2021’de bitecek 30 yaşındaki stoperin 1 sezon kiralık, önümüzdeki sezon ise 3.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla teklif edildiği belirtildi.

        9

        SKRTEL REDDETTİ

        Öte yandan Martin Skrtel, Fenerbahçe’nin yaptığı yıllık 2 milyon Euro’luk teklifi reddetti.

        10

        6 NUMARA KİM OLACAK?

        Luiz Gustavo konusu Marsilya'nın istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle daha önce kapanmıştı. Fransızlar, Gustavo için 10 nıilyon euro talep etmişti.

        11

        6 numara pozisyonunda Ersun Yanal'ın en çok istediği isim olan Brezilyalı futbolcu için girişimler tekrar başladı.

        12

        Öte yandan Fenerbahçe bu mevki için 2 Fransız oyuncu Morgan Schneiderlin ve Yann M'Vila için temas halinde.

        13

        Sarı-lacivertli kurmaylar Schneiderlin'in kararını bekliyor. Ön libero için diğer Fransız aday M'Vila için ise Saint-Etienne, 7-8 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

        14

        MOTİNG İÇİN KİRALIK FORMÜLÜ

        Vedat Muriç'in ardından forvetine bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe'nin rotasını Fransa'ya çevirdi.

        15

        Sarı-Lacivertliler'in Maxim Choupo- Moting için Paris Saint- Germain ile pazarlıklarını sürdürdüğü kaydedildi. Yönetimin, Fransız kulübünün Moting için 4 milyon euro talep etmesi üzerine kiralık formülünü devreye soktuğu kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ