Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer gelişmesi! Kolarov, Zanka ve Moting'de sıcak gelişme - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        > KOLAROV

        Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Alexandar Kolarov transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler’in 33 yaşındaki Sırp yıldız için sonunda kulübü Roma’yı menajer Mirsad Türkcan aracılığı ile ikna etmeyi başardığı ortaya çıktı.

        2

        Transfer ücretindeki küçük pürüzlerin giderilmesi sonrası Kolorav’un imza için 1-2 gün içinde İstanbul’a geleceği kaydedildi.

        3

        HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

        Öte yandan Roma, adı Fenerbahçe ile anılan Kolarov için resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sırp futbolcunun forma imzaladığı bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Roma, videonun üstüne el sallama ve imza atma emojisi koydu.

        4

        > ZANKA

        Bayern Münih ve Real Madrid maçlarında kalesinde 11 gol gören Fenerbahçe'de, stoper mevki için uzun süredir gündemde olan Zanka ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.

        5

        İngiltere’de geçen sezon Premier Lig’den düşen Huddersfield forması giyen 29 yaşındaki Danimarkalı oyuncunun, Sarı-Lacivertliler’in yaptığı yıllık 2 milyon euroluk teklifi kabul ettiği öğrenildi.

        6

        Bu gelişme sonrasında Fener, Zanka’nın bonservisi için Huddersfield’le masaya oturup 3 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Ada ekibinin Danimarkalı stoperin gidişine onay vereceği belirtiliyor.

        7

        Bu arada Stuttgart’ın ise Kanarya’nın Mangala için yaptığı teklifi yetersiz bulduğu açıklandı.

        8

        > FORVET

        Vedat Muriç'in ardından forvetine bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe'nin rotasını Fransa'ya çevirdiği ortaya çıktı.

        9

        Sarı-Lacivertliler'in Maxim Choupo- Moting için Paris Saint- Germain ile pazarlıklarını sürdürdüğü kaydedildi. Yönetimin, Fransız kulübünün Moting için 4 milyon euro talep etmesi üzerine kiralık formülünü devreye soktuğu kaydedildi.

        10

        > SOL BEK

        Hasan Ali Kaldırım’ın en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak olmasının ortaya çıkmasının ardından sol bek arayışına geçen Fenerbahçe için 2 ismin ön plana çıktığı belirlendi.

        11

        Sarı-Lacivertliler, geçen sezonun ikinci yarısında Çaykur Rize’de müthiş bir performans ortaya koyan Dario Melnjak ile Beşiktaş’ın da listesinde olan Bursasporlu Umut Meraş’ı gündemine aldı. Yönetimin Melnjak ya da Umut’la sol bek sorununu çözmeyi planladığı öğrenildi.

        12

        > MAHMUT TEKDEMİR

        Başakşehir orta sahası Mahmut Tekdemir için Fenerbahçe, teklifini 2 milyon Euro'dan 3 milyon Euro'ya yükseltti.

        13

        > YANN M'VILA

        Ön libero adaylarından bir tanesi. Fenerbahçe; Crystal Palace ve West Ham ile yarışıyor. Oyuncunun kulübü Saint Etienne'in istediği rakam ise 8 milyon Euro.

        14

        > JAİLSON

        Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncusu için 12 milyon euro istiyor. Sambacı’ya şu ana kada biri Çin kulübü olmak üzere 6 takımdan resmi teklif geldiği öğrenildi.

        15

        KİMLER GİDECEK?

        En az 3 transfer daha yapması beklenen sarı-lacivertlilerde gözler gönderilecek oyunculara çevrildi.