Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri (1 Haziran) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de transfer gündemi bir hayli yoğun... Yönetim bir yandan takıma yeni isimleri kazandırmaya çalışırken bir yandan da oyunculara yapılan teklifleri değerlendiriyor.

        2

        Sarı-lacivertli takımda sözleşmesi biten oyunculardan Neustadter, Valbuena, Soldado, İsmail Köybaşı ve Şener'le yollar ayrıldı.

        3

        Martin Skrtel, Volkan Demirel, Tolga Ciğerci ve Erten Ersu'nun durumu henüz netleşmedi. 4 oyuncu da kalmaya yakın.

        10

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Inter, Chelsea'ye 12 milyon euro bonservis bedeli teklif etti.

        11

        Moses'ın da transfer sıcak baktığı belirtilirken transferde son kararı Nijeryalı oyuncuyla 1 yıl daha sözleşmesi olan Fenerbahçe verecek.

        12

        DAHA FAZLA AYRILIK YAŞANABİLİR

        Bu oyuncuların dışında Fenerbahçe'de uygun teklifler gelmesi halinde gönderilecek oyuncular şunlar:

        19

        Bayer Leverkusen'den eski futbolcusu Charles Aranguiz'i transfer etmek isteyen Internacional'in, 26 yaşındaki Patrick'in ayrılmasına izin vereceği öne sürüldü.

        20

        Ancak Fenerbahçe'nin Patrick'i kadrosuna katabilmek için 8 milyon euro civarında bir teklif yapmasının gerektiği belirtildi.

        21

        2014-2015 sezonunun ilk yarısında Gaziantepspor'da forma giyen Patrick, geçen sezon Internacional'de 36 lig maçında 5 gol attı, 3 asist yaptı.

        22

        İTALYANLAR YAZDI: EMPOLI'DEN 2 OYUNCU DAHA

        Empoli'den Miha Zajc'ı transfer eden Fenerbahçe için aynı kulüpten iki isim daha yazıldı...

        23

        İtalyan basınının iddiasına göre sarı-lacivertli takım, küme düşen Empoli'nin orta saha oyuncusu Rade Krunic için temaslara başladı.

        24

        25 yaşındaki Boşnak futbolcu için birçok İtalyan kulübünün ilgisi olduğu belirtilirken transferin 6-7 milyon euro'ya bitebileceği öne sürüldü.

        28

        2017'de 2.8 milyon euro'ya transfer edilen Caputo, bu sezon 38 maçta 16 gol atıp 3 asist yaptı.

        29

        BRAHIMI'DEN KÖTÜ HABER

        Fenerbahçe'nin 3 yıllık, toplam 12 milyon euroluk bir teklif yaptığı Yacine Brahimi, sarı-lacivertlilere olumsuz yanıt verdi.

        30

        Portekiz basınında yer alan haberlere göre Porto'da biten sözleşmesinin ardından bonservisini eline alacak olan Cezayirli yıldız, daha iyi bir ligde Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinden teklif bekleme kararı verdi.

        31

        La Liga temsilcisi Betis'ten aldığı teklife de olumsuz yanıt veren Brahimi'nin, Everton'ın teklifine ise henzü yanıt vermediği ve gelecek yeni tekliflere göre kararını ileteceği kaydedildi.

        32

        Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Brahimi'nin, buradaki performansı ile İngiltere ve İspanya'nın devlerinin dikkatiğini çekmeyi planladığı da ifade edildi.

        33

        Porto ile yollarını ayıran Brahimi için menajerlerinin 6 milyon euro'su imza parası olmak üzere üç yıllık toplam 20 milyon euro talep ettiği belirtildi.