Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri (26 Temmuz) 3 transfer daha geliyor! FB transfer gündemi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        BOMBALAR PATLAYACAK

        Şimdiye kadar Emre Belözoğlu, Max Kruse, Vedat Muriç, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Altay Bayındır ve Allahyar Sayyadmanesh’i renklerine bağlayan Fenerbahçe; 3 transfer daha yapacak. Stoper, ön libero ve kanat forvet transferleri resmiyete kavuşacak.

        2

        FENER'E SÜRPRİZ GOLCÜ

        Forvete takviye yapmak isteyen Fenerbahçe’ye Paris Saint Germain’in 30 yaşındaki golcüsü Eric Maxim Moting önerildi.

        3

        2018 yazında Fransız ekibine gelen ancak teknik direktör Thomas Tuchel’in gözüne giremeyen Alman oyuncu ile yollar ayrılmak isteyen PSG yönetimi gelecek tekliflere olumlu bakacağını açıkladı.

        4

        Moting’i fırsat transferi olarak gören Fenerbahçe de oyuncu için harekete geçti. Taraflar hafta sonunda bir araya gelecek.

        5

        FENER'E RAKİP ÇIKTI

        Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için uğraş verdiği Khedira için İngiliz Wolverhampton devreye girdi. Wolves’in yöneticileri ve Juventus Sportif Direktörü Paratici, pazartesi günü bir görüşme gerçekleştirdi.

        6

        İtalyan ekibi ile 2021’e kadar mukavelesi süren 32 yaşındaki oyuncusuya, Fenerbahçe’nin de önemli bir teklifi oldu. İngiltere’den gelen ilgi, oyuncunun kafasını karıştırdı. Fenerbahçe, Khedira için son bir hamle daha yapabilir.

        7

        YİNE WEST HAM

        Fenerbahçe'nin Yan M'Vila transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin ilgilendiği ve Comolli'nin teklif götürdüğü yıldız futbolcu için İngiltere'den Crystal Palace ile West Ham da teklif götürdü.

        8

        Fransız basınında L'Equipe'in haberine göre, Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli M'Vila'ya 4 yıllık kontrat önerdi. Yıldız futbolcu için aynı zamanda Crsytal Palace ile West Ham'ın da devreye olduğu yazıldı.

        9

        KJAER BOMBASI

        Fenerbahçe'nin stoper için listesinde bulunan isimlerden olan eski yıldızı Simon Kjaer ile her konuda anlaştığı öne sürüldü.

        10

        İddialara göre; Sarı-Lacivertliler, Simon Kjaer ile 2.5 milyon euroya el sıkıştı. Danimarkalı stoperin kulübü Sevilla ile de son detaylar görüşüldü. Anlaşma ise 1+1 yıllık kiralık.

        11

        AMADOU ÖNERİSİ

        Kjaer görüşmesi sırasında İspanyol ekibi, defansif orta saha arayan Fenerbahçe’ye İbrahim Amadou’yu satmayı teklif etti.

        12

        Fenerbahçe cephesi, bu öneri sonrası oyuncuyu araştırmak için zaman istedi. 26 yaşındaki Amadou, geçtiğimiz sezon 14.4 milyon Euro bedelle Lille’den transfer edildi. Büyük umutlarla alınan Fransız orta saha oyuncusu, sezon başında sakatlık yaşadı. Ligin 11. haftasında sahalara dönen Amadou, beklentilerin çok altında kaldı.

        13

        KOLAROV'DA KRİTİK HAFTA

        Fenerbahçe uzun süredir uğraştığı ancak sonuç alamadığı Kolarov transferinde bu hafta son hamleyi yapmak istiyor.

        14

        Sarı-Lacivetliler, bu hafta Roma’nın kapısını çalarak son noktayı koymaya çalışacak. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın alınmasını özellikle istediği Sırp sol beke yıllık 3 milyon euro ödenecek.

        15

        2 İSİM DAHA GİDEBİLİR

        Öte yandan Fenerbahçe'de gözler Zajc ve Jailson'a çevrildi. Sarı-lacivertliler talibi olan her iki oyuncusunu da iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkaracak.

        16

        Son olaral Miha Zajc için yeni bir teklif geldi. Sampdoria, Real Betis ve Dinamo Kiev'in ardından Leicester City de Sloven oyuncu için devreye girdi. Takımların 6 milyon Euro önerdiği Zajc için Fenerbahçe 9 milyon Euro istiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ