Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe YENİ GOLCÜ GELİYOR! Fenerbahçe son dakika transfer haberleri - 3 Ocak 2020 - Fenerbahçe Haberleri
        1

        FENER'E YENİ GOLCÜ

        Fenerbahçe transfer döneminde bir yandan ekonomik şartları göz önünde bulundururken, diğer yandan da çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'in ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmek isteyen yönetim, golcü oyuncu arayışında.

        2

        Vedat Muriç’e destek olacak bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, Papiss Cisse’yi gündemine aldığı ifade edildi.

        3

        Aytemiz Alanyaspor’un, makul bir bonservis bedeli karşılığında bu transfere onay verebileceği öğrenildi.

        4

        Geçen sezon Süper Lig’de Antalyaspor’da 24 maçta 12 gol 3 asist ile oynayan Mevlüt Erdinç’in de takasta kullanılabileceği iddia ediliyor.

        5

        2018'in yaz ayında bonservis bedeli ödemeden transfer edilen Cisse, Aytemiz Alanyaspor formasıyla çıktığı 42 resmi maçta 28 gol atma başarısı gösterdi.

        6

        YENİDEN KJAER

        İtalyan basınındaki haberlere göre; Fenerbahçe yönetimi, Kjaer için yeniden devreye girdi. Sadık’ın sakatlanması ve Rami’nin beklenen performanstan çok uzak bir görüntü sergilemesi üzerine yönetim, sezon sonuna kadar Danimarkalı futbolcuyu kiralamak istiyor.

        7

        Simon Kjaer'in ise fazla forma şansı bulamadığı Atalanta'da mutsuz olduğu, Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Bu sezon Atalanta formasıyla ligde 5 maça çıkan Kjaer, Şampiyonlar Ligi’nde ise 1 karşılaşmada görev yaptı.

        8

        RODRIGUEZ PAZARI

        Yahoo Sports’un haberine göre; Milan’da fazla forma şansı bulamayan ve daha çok oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen Ricardo Rodriguez’i, Fenerbahçe’den sonra PSV Eindhoven da istiyor.

        9

        Fenerbahçe, 27 yaşındaki sol bek için teklifte bulundu. Ancak, PSV Eindhoven’ın araya girmesiyle iki kulüp arasında sıkı bir transfer yarışı olacağı kaydedildi.

        13

        MEHMET EKİCİ TAKASI

        Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mehmet Ekici'ye talip oldu. Mehmet Ekici'nin Guilherme takasıyla da Yeni Malatyaspor'a gidebileceği belirtiliyor.

        14

        BEN ARFA İKİYE BÖLDÜ

        Comolli'nin Hatem Ben Arfa'yı Fenerbahçe'ye transfer etmek için girişimde bulunması, taraftarı ikiye böldü. Bir grup Sarı-Lacivertli sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Fransız yıldızın çok yetenekli bir isim olduğunu ve şampiyonluk yolunda ciddi katkı sağlayacağını belirtti.

        15

        Diğer grup ise 32 yaşındaki hücum oyuncusunun sezonun ilk yarısını boşta geçirdiği ve bu nedenle form tutmasının uzun zaman alacağı yönünde görü bildirdi.