Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Nenad Bjelica ile anlaştı mı? (Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'yı gündemine almıştı.

        2

        Bir dönem Fenerbahçe ile Galatasaray'da forma giyen ve şu sıralar teknik direktörlük yapan Stjepan Tomas, Bjelica - Fenerbahçe görüşmesiyle ilgili konuştu.

        3

        Hırvat basınına konuşan Tomas, ünlü golcü Mandzukic'in de Türkiye'ye gelme ihtimalini açıkladı. Stjepan Tomas'ın açıklamaları şöyle:

        4

        Bjelica ile konuştum, Fenerbahçe başkanı ile 2 kez temasa geçti. Başkan, Bjelica'nın doğru bir teknik direktör olduğundan emin değil, bu yüzden ilginç bir sözleşme önerdi.

        5

        Bjelica, bu kadar kısa sürede, bir takımı değiştirebilecek şansı bulamaz. Böyle bir sözleşmeyi kabul etmeyecek. Başkan ona inanıp inanmadığını göstermeli. Yoksa bir ilerleme olmaz.

        6

        Mandzukic iddiaları bence bir söylenti değil, hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile adı anılıyor. Türkiye bu yıllarda onun için çok iyi olabilir. Sözleşmeler değişecek ve bu Falcao'yu da etkileyebilir, bu yüzden Mandzukic de yerine gelebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ