Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe son dakika transfer haberleri! Fenerbahçe durmuyor! İki transfer birden! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ön bölgeye Deniz Türüç'ü transfer eden Fenerbahçe'nin transferde durmaya niyeti yok! Sarı-lacivertlilerde gözler stoper, sol bek ve orta saha transferlerine döndü.

        2

        Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Aleksandar Kolarov transferinde mutlu sona çok yaklaştı! 33 yaşındaki Sırp yıldızın kulübü Roma'yla müzakere halinde olan sarı-lacivertliler, İtalyan ekibini ikna etmeyi başardı.

        3

        Fenerbahçe'nin Kolarov transferinde önünde küçük pürüzlerin kaldığı, sarı-lacivertli kurmayların bunları gidermesinin ardından transfere noktayı koyacağı öne sürüldü.

        4

        Sezon öncesi katınılan Audi Cup'ta Bayern Münih ve Real Madrid'den iki maçta 11 gol yiyen sarı-lacivertlilerde stoper bölgesine de takviye yapılıyor.

        5

        ZANKA'DAN 'EVET' GELDİ!

        Ersun Yanal, Jailson'u stoperde denemiş ancak verim alamamış, ardından da takviye mesajı vermişti. Fenerbahçeli idareciler bunun üzerine İngiltere'ye çıkarma yapmıştı.

        6

        İngiltere’de geçen sezon Premier Lig’den düşen Huddersfield forması giyen 29 yaşındaki Zanka ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

        7

        Danimakarlı oyuncunun sarı-lacivertlilerin yaptığı yıllık 2 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiği kaydedildi.

        8

        Oyuncu tarafını halletikten sonra Huddersfield'la masaya oturan Fenerbahçe'nin İngiliz ekibine 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli teklifinde bulunduğu belirtildi. Ada ekibinin Danimarkalı stoperin gidişine onay vereceği belirtiliyor.

        9

        ORTA SAHAYA LUIZ GUSTAVO!

        Orta sahaya da takviye düşünen Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo'dan vazgeçmiyor. Marsilya Başkanı Eyraud'un takımda kalmasını istediğini belirttiği yıldız için tüm şartlar zorlanacak!

        10

        Daha önce Fransız ekibiyle görüşmeler yapılırken Luiz Gustavo'nun maliyeti, Fenerbahçe'ye fazla gelmişti. Sarı-lacivertlilerin Eljif Elmas'tan sonra ise teklifini bir nebze olsun yükselteceği öne sürüldü.

        11

        Marsilya, Luiz Gustavo için 7 milyon Euro'luk bonservis bedelinde diretirken Fenerbahçe'nin bu teklifi indirmek için çabaladığı bir yandan da Brezilyalı futbolcuyla görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

        12

        REYES, REIMS'İN ROTASINDA

        Fenerbahçe'de gözden çıkarılanve takım aradığı Diego Reyes için Fransa’dan yeni bir iddia geldi. Daha önce Nantes’ın gündeminde yer alan Meksikalı stoperin menajer tarafından Reims Kulübü’ne önerildiği belirtildi.

        13

        Reims yöneticilerinin de Reyes ismine sıcak baktığı ve kulüpler arasında ilk görüşmenin de gerçekleştiği vurgulandı.

        14

        ÇAĞLAR'A RED!

        Savunmaya yapacağı takviye için farklı isimleri de gündemine alan Fenerbahçe'ye İngiltere'den red geldi.

        15

        Leicester City'nin Fenerbahçe'nin kiralama teklifini reddettiğini, oyuncunun kulüpten ayrılmasına sıcak bakmadığı öne sürüldü.

        16

        SOL BEKE UMUT MERAŞ!

        Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı sonrasında sol beke mutlaka takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Bursaspor'un milli yıldızı Umut Meraş için de devrede olduğu iddia edildi.

        17

        Sarı-lacivertlilerin, 1. Lig'de oynamak istemeyen Umut için yeni bir teklif vereceği öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ