Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Futbolcuların en iyi 11'leri (Arda, Hooijdonk, Sneijder, Emre, Kuyt) - HABERLER - Futbol Haberleri
        1

        VAN HOOIJDONK'UN 11'İ

        Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Pierre van Hooijdonk, kariyerinde beraber oynadığı en iyi oyuncuları açıkladı. Hollandalı efsanenin 11'inde Fenerbahçe'de takım arkadaşlığı yaptığı 3 isim de yer aldı...

        2

        Robert Enke - Benfica'da ve Fenerbahçe'de beraber oynadılar - Oynadığım en iyi kaleciydi. Manuel Neuer ve Marc-Andre Ter Stegen ile de gördüğünüz tipik Alman kaleci stiline sahipti. Düşündüğünden çok daha iyiydi.

        3

        Jackie McNamara

        25

        TEKNİK DİREKTÖR: FATİH TERİM

        26 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim için, "İmparator Fatih Terim. Bugüne kadar kendimi en çok geliştirdiğim hocam kendisi" yorumunda bulundu.

        26

        BAFETIMBI GOMIS'İN EN İYİ 11'İ

        Bir dönem Galatasaray'da forma giyen golcü futbolcu Bafetimbi Gomis, Fransız basınına yaptığı açıklamada kariyerinde birlikte oynadığı futbolculardan en iyi 11'i oluşturdu.

        27

        Hugo Lloris

        40

        Gomis takımın teknik direktörü olarak Galatasaray'da oynarken takımın başında olan Fatih Terim'i seçerken onun hakkında, "Fatih Terim, Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kazanmayı başaran bir teknik direktör. Çok sayılan biri. Kazanma kültürü var. Bu takımı sonuna kadar götürebilir" yorumunda bulundu.

        41

        ARDA TURAN'IN EN İYİ 11'İ

        Thibaut Courtois

        42

        Dani Alves