Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Drogba dev transfer için devrede! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Santrfor ve orta saha takviyesi yapmayı düşünen Galatasaray'da gözler Radamel Falcao ve Tiemoue Bakayoko'da!

        2

        Chelsea'de Frank Lampard'ın kadroda düşünmediği ve kendisinden kulüp bulması istenen Fildişi Sahili asıllı Fransız yıldızda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        3

        Orta sahada uzun süredir Ever Banega'nın peşinde olan sarı-kırmızılılar, Sevilla'nın inadını kıramayınca alternatif arayışlara yöneldi.

        4

        Fatih Terim'in Bakayoko'nun son durumunu sorduğu, oyuncunun durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra transferine onay verdiği öğrenildi.

        5

        Chelsea'de kadroda düşünülmeyen 24 yaşındaki orta saha için harekete geçildiği, Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar'ın Londra'ya gittiği öğrenildi.

        6

        Geçen sezonu Milan'da kiralık geçiren Fransız yıldızın yeniden yükselişe geçebileceği, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren bir kulübe gitmeye sıcak baktığı kaydedildi.

        7

        DIDIER DROGBA DEVREYE GİRECEK!

        Chelsea'de efsaneleşen, bir dönem Galatasaray'da da top koşturan ve sarı-kırmızılı kulüple iyi ilişkileri olan Didier Drogba'nın bu transferde devreye gireceği belirtildi.

        8

        Fildişi Sahili asıllı olan Bakayoko ile görüşme yapacak olan Didier Drogba, 24 yaşındaki yıldıza Galatasaray'ı anlatacak.

        9

        Taraftardan, atmosferden ve İstanbul'dan bahsedecek olan Drogba'nın Fatih Terim'e de ayrı bir parantez açacağı, Bakayoko'ya "Ondan çok şey öğrenebilirsin. Tam bir kazanan" diyeceği öğrenildi.

        10

        Drogba'nın ayrıca eski takım arkadaşı olan Frank Lampard ve Chelsea yönetiminin de bu transfer için yardımcı olmalarını isteyeceği kaydedildi.

        11

        KENDİSİNE GÖSTERİLEN İLGİDEN ŞİMDİDEN MEMNUN!

        Galatasaraylı taraftarın özellikle sosyal medya platformlarında kendisine ulaşmasından memnun kalan Bakayoko'nun, 'Yeniden yükseliş' için Galatasaray'a sıcak baktığı kaydedildi.

        12

        Galatasaray'ın Bakayoko'yu ilk etapta kiralamak istediği, Chelsea'yle olan anlaşmasına satın alma opsiyonu da koydurmayı düşündüğü de kulislerde konuşulan bilgiler arasında.

        13

        FALCAO'DA REST ÇEKİLİYOR!

        Santrfor transferi için düşünülen ilk aday olan Radamel Falcao'da yönetim artık noktayı koymak istiyor.

        14

        Uzun süredir ilgilenilen Kolombiyalı yıldız için dört bir koldan görüşmeler yapan Galatasaray, Falcao ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen Monaco'nun inadını kırmayı başaramadı!

        15

        Yeni bir santrfor almadan Falcao'nun ayrılmasına sıcak bakmayan ve Kolombiyalı yıldızı bonservissiz yollamak istemeyen Monaco'ya bu hafta sonuna kadar süre verilecek!

        16

        Falcao'nun yaptığı "Monaco bana yeni sözleşme önermedi, ailemi düşünmem lazım" açıklaması ve oyuncunun Türkiye'ye gelmek istemesiyle birlikte eli güçlenen Galatasaray yönetimi, bu transferi bonservis bedeli ödemeden bitirmeye çalışıyor.

        17

        VALENCIA'NIN KOTASI DOLDU, GALATASARAY'IN ELİ GÜÇLENDİ!

        La Liga ekiplerinden Valencia'nın da peşinde olduğu öne sürülen Falcao'da Valencia'nın kıta dışından 3 oyuncu bulundurma kotasının dolmasıyla birlikte sarı-kırmızılıların eli bir nebze olsun daha güçlendi.

        18

        Masada Falcao için ciddi tek talip kulüp durumunda olan Galatasaray'ın bu hafta sonuna kadar Kolombiyalı yıldızın transferini olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlandıracağı öğrenildi.

        19

        Galatasaray, Falcao'da mutlu sona ulaşamaması durumunda ise alternatif planları devreye sokacak.

        20

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ