Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Galatasaray'dan iki bomba daha: Florin Andone ve Mario Lemina - Galatasaray Haberleri
        1

        Dünyaca ünlü golcü Radamel Falcao'yu kadrosuna katan Galatasaray transferde hız kesmiyor! Transfer döneminin bitmesine saatler kala Sarı-Kırmızılılar, iki bomba daha patlattı.

        2

        BİR GOLCÜ DAHA: ANDONE

        Galatasaray, Brighton forması giyen santrfor Florin Andone'nin transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

        3

        Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Florin Andone'nin Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

        4

        26 yaşındaki Rumen golcü 1 yıllığına kiralandı. 1.80 boyundaki Andone, 2018 yılında Deportivo La Coruna'dan 6 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibi Brighton'a transfer olmuştu.

        5

        İKİNCİ BOMBA: LEMİNA

        Öte yandan Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Galatasaray, Southampton'ın Gabonlu oyuncusu Mario Lemina'yı da 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

        6

        26 yaşındaki Lemina, ön libero mevkiinde forma giyiyor. İstanbul'a gelen Mario Lemina için KAP bildirimi yapıldı.

        7

        DİAGNE BELÇİKA'YA GİTTİ

        Galatasaray, Mbaye Diagne'yi elden çıkardı! Diagne, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Club Brugge'e kiralandı.

        8

        Galatasaray, Mbaye Diagne'nin Club Brugge'e kiralandığını resmen duyurdu. Belçika ekibi, Galatasaray'a 3 milyon 350 bin euro kiralama ücreti ödeyecek. Aslan, oyuncunun 2 milyon 115 bin euro'luk maaşını karşılayacak. Satın alma opsiyonu ise 13 milyon euro!

        9

        TAYLAN İÇİN KRİTİK GÖRÜŞME

        Galatasaray, yerli transferinde ise gözünü Taylan Antalyalı'ya dikti. Oyuncu sarı-kırmızılı formayı giymeye hazır. Bugün Galatasaray ile Erzurum yönetimi arasında yapılacak son görüşmenin ardından transfer netlik kazanacak.

        10

        AYRILIK YOLDA

        Yabancı kontenjanını boşaltmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılma ihtimali olan iki oyuncu bulunuyor.

        11

        Sarı-kırmızılıların bugün içinde Nagatomo ve Linnes'ten en az biriyle yollarını ayırması bekleniyor.

        12

        COENTRAO SÜRPRİZİ

        Galatasaray'dan son olarak bir bomba daha gelebilir! Cimbom, bonservisi elinde bulunan sol bek oyuncusu Fabio Coentrao ile görüşmelerini sürdürüyor