Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Belhanda ve Diagne'ye teklifler var - Galatasaray transfer haberleri 11 Haziran - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de yaşanılan üst üste iki şampiyonluğun ardından gözünü Avrupa'da başarıya diken Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettirmek için güçlü bir kadro kurmak istiyor.

        2

        Fatih Terim'in raporlarını alan ve bir süredir plan yapan sarı-kırmızılı idareciler kolları sıvadı ve transferde harekete geçti.

        3

        Yerli oyuncu rotasyonunu hem nitelik hem de nicelik olarak güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın gündemine Gökhan Töre geldi.

        4

        Yaşadığı sakatlıkların ardından eski günlerine dönüş için sezona başlayan ve sadece 2 maçta forma giyebilen milli futbolcu, 33 dakika oynadıktan sonra sezon içerisinde kadro dışı kaldı.

        5

        Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona eren Gökhan Töre için Galatasaray'ın harekete geçtiği, yerli rotasyonunda takıma güç kazandıracağının düşünüldüğü öğrenildi.

        6

        Sarı-kırmızılı idarecilerin, uygun bir maliyette anlaşılması durumunda Gökhan Töre'yi kadrosuna katacağı kaydedildi.

        7

        BELHANDA İÇİN PARA + RODRIGUES

        Galatasaray'ın geçen sezon Garry Rodrigues'i sattığı Al Ittihad, şimdi de Younes Belhanda'ya talip oldu!

        8

        Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Al Ittihad, Belhanda için Galatasaray'a Garry Rodrigues'in bonservisiyle birlikte 6 milyon Euro önerdi.

        9

        Garry Rodrigues'in ülkede mutlu olmadığı ve Türkiye'ye dönmek istediği belirtilirken kulübün Belhanda için oyuncunun menajeriyle de temas kurduğu belirtildi.

        10

        Kulislerde konuşulanlara göreyse Galatasaray'ın Belhanda için önerilen rakamı düşük bulduğu, 10 milyon Euro üzerinde bir nakit para olmadığı müddetçe Faslı yıldızı elden çıkarmayacağı öğrenildi.

        11

        DIAGNE İÇİN İKİ TALİP!

        Sezonu 30 golle tamamlasa da Galatasaray'da beklentilerin altında kalan ve iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarılması planlanan Mbaye Diagne'ye biri Fransa'dan iki teklif geldi!

        12

        Geçen sezon kadrolarına kattıkları Mario Balotelli'nin sözleşmesinin bitmesinin ardından ayrılmasıyla birlikte Marsilya, gözünü Mbaye Diagne'ye dikti!

        13

        A Bola'da yer alan habere göre Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan ve elden çıkarılabilecek durumda olan Diagne için Marsilya teklif yapmaya hazırlanıyor.

        14

        Haberde sarı-kırmızılıların bonservisine 10 milyon Euro ödediği Süper Lig'in gol kralı Mbaye Diagne'den hatırı sayılır bir para kazanmak istediği belirtildi.

        15

        SUUDİ ARABİSTAN'DAN AL-SHABAB DA İSTİYOR!

        Suudi Arabistan basınında çıkan habere göre Al-Shabbab, gelecek sezon planladıkları şampiyonluğa ulaşabilmek için güçlü bir kadro kurmak istiyor ve transfer listesini de buna göre oluşturuyor.

        16

        Ciddi bir transfer bütçesi hazırlanan kulübün listesinin en tepesinde ise MBaye Diagne'nin olduğu kaydedildi. Riyad ekibinin Galatasaray'ın kapısını 15 milyon Euro ile çalacağı belirtildi.

        17

        BRUMA'YA PSV KANCASI!

        Galatasaray'da Henry Onyekuru'nun yerine kadroda katılacağı yönünde söylentiler olan Bruma için iki takımın devrede olduğu kaydedildi.

        18

        Hollanda basınında yer alan haberlere göre PSV Eindhoven ve Galatasaray, Portekizli oyuncunun transferi için temaslarda bulundu.

        19

        PSV Eindhoven'da teknik direktör Mark van Bommel'in, Hirving Lozano ve Steven Bergwijn'in ayrılık ihtimaline karşı Bruma'nın ismini yönetime verdiği kaydedildi.

        20

        Galatasaray'dan 15 milyon Euro'ya transfer olduğu RB Leipzig'de istediği performansı sergileyemeyen 24 yaşındaki oyuncu, 27 maçta 3 gol ve 3 asistlik bir skor katkısı verdi.

        21

        GALATASARAY'A RAKİP ÇIKTI!

        Sporx'te yer alan habere göre Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'da Mariano'nun ayrılması ihtimaline karşılık temasa geçilen Antonio Valencia'ya önemli bir teklif yapıldı.

        22

        David Beckham'ın sahibi olduğu Amerikan takımı Inter Miami, Ekvadorlu oyuncu ile temasa geçerek kadroya katmak istediklerini bildirdi.

        23

        KARARI COPA AMERİCA SONRASI

        2-3 yıl daha üst seviyede oynayabileceğini düşündüğü kaydedilen 33 yaşındaki oyuncunun imza atmadan önce tüm seçeneklerini görmek istediği ve MLS'e gitme konusunda tereddüt yaşadığı belirtildi.

        24

        Copa America'nın ardından geleceği ile ilgili kararını verecek olan tecrübeli oyuncunun peşinde Meksika Ligi takımlarının da olduğu vurgulandı.

        25

        Yıllık 3.6 milyon euro maaş talep ettiği kaydedilen Valencia, Manchester United ile son sezonunda 9 maçta 718 dakika süre aldı.

        26

        YANNICK BOLASIE'YE 3 TALİP!

        Goal'ün haberine göre Everton'ın kanat oyuncusu Yannick Bolasie, bu yaz Premier Lig'den ayrılmaya hazırlanıyor. Bolasie'nin Afrika Uluslar Kupası'nın ardından yeni durağının ise Türkiye olması bekleniyor.

        27

        3 Türk takımı Bolasie ile yakından ilgileniyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, 30 yaşındaki oyuncuya imza attırmak istiyor.

        28

        Buna karşın üç kulüp de henüz Everton'a resmi tekliflerini iletmiş değil. Goal'e gelen haberlere göre ise Everton, Bolasie için 7 milyon sterlin'lik bir bonservis bedeli belirlemiş durumda.

        29

        Ancak geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak oynayan Kurt Zouma ve Andre Gomes'in bonservislerini alabilmek için mali kaynak yaratmak zorunda olan Everton, Bolasie'nin ücretinde esnek davranabilir.

        30

        Geçtiğimiz ağustos ayında altı aylığına Aston Villa'ya kiralanan Bolasie, Championship'te çıktığı 21 maçta 2 gol 5 asistlik performans göstermişti. Ardından Ocak ayında kiralandığı Anderlecht'te çıktığı 17 maçta ise 6 gol 3 asistle oynamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ