Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP’in İslahiye ilçesinde, kırmızıbiber bahçesinde sulama hortumlarına takılarak mahsur kalan kızılgeyik, ekipler tarafından kurtarıldı. Sağlık kontrolünde geçirilen geyik doğaya bırakıldı.

        Çubuk Mahallesi kırsalında gece biber bahçesine giren ve sulama hortumlarına takılan koruma altındaki kızılgeyik, mahsur kaldı. Sabah saatlerinde geyiği gören çiftçi Mustafa Öztürk, durumu Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne haber verdi. Çağrı üzerine bahçeye gelen ekipler, geyiği mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Veteriner hekimler tarafından sağlık kontrolü yapılan ve herhangi bir sorunu bulunmayan geyik, daha sonra doğaya bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler