Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çaya uçan öğretmen çift öldü Zonguldak'ta feci kaza

        Barış DOĞAN / HABERTÜRK

        Otomobildeki öğretmen çift Ökkeş (31) ve Serpil Şimşek (30) yaşamını yitirdi. Çiftin otomobilde olduğu tahmin edilen 4 yaşındaki çocukları Muhammed Emin ise dalgıçlar tarafından aranıyor.

        Kaza sabah saatlerinde Zonguldak-Karabük Karayolu'nun Yenice Ören Köyü mevkiinde meydana geldi. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden Karabük yönüne giden Ökkeş Şimşek yönetimindeki otomobil, virajı geçtikten sonra bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak Filyos Çayı'na uçtu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD'a bağlı dalgıçlar ırmağa girerek inceleme yaptı. Otomobil kepçe yardımıyla ırmaktan çıkartılırken, sürücü Ökkeş Şimşek (31) ve eşi Serpil Şimşek'in (30) hayatlarını kaybettiği belirlendi.

        Çiftin 4 yaşındaki çocukları Muhammed Emin'in otomobilde olma ihtimaline karşı dalgıçlar aramalarını sürdürüyor. Öte yandan, otomobilden, çocuğun eşyaları da çıktı. Ökkeş Şimşek'in Zonguldak Çaycuma Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda Fen ve Teknoloji öğretmeni olarak görev yaptığı eşi Serpil Şimşek'in ise Şehit Hasan Yağlı Ortaokulu'nda anaokolu öğretmeni olduğu öğrenildi.

        Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ