Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cinsel ilişkiyi reddeden eşini ısırıp dövdü

        Enis YILDIRIM/TRABZON

        Olaydan 3 ay önce de karısına zorla fili livatada bulunduğu iddia edilen T.C. hakkında 9 yıldan 21 yıla kadar hapis istendi.

        Toklu Mahallesi'nde yaşayan T.C., bir süredir geçimsizlik yaşadığı öne sürülen karısıyla cinsel ilişkiye girmek istedi. İşe gideceğini belirten kadın bu teklifi reddetti. Öfkelenen T.C.'nin karısını ısırıp, boğazını sıktığı, kafasını duvarlara vurduğu, ardından göğsünü sıkarak "Koparırım lan göğsünü, seni boğayım mı, ölünü banyoya bırakayım mı?" diye tehdit ve hakaret ettiği iddia edildi. Kocasının elinden kurtularak polise sığınan N.C., eşinin üç ay önce de kendisine fiili livatada bulunduğunu söyledi ve her iki olayla ilgili şikayetçi oldu.

        21 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

        Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Tunçer, T.C. hakkında 'tehdit, hakaret, nitelikli cinsel saldırı ve kasten yaralama' suçlarından 9 yıldan 21 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan T.C., pişman olduğunu söyledi. N.C. ise kocasının kafasını duvarlara vurduğunu, eline geçirdiği süpürge sayesinde kurtulduğunu belirterek şikayetçi olduğunu tekrarladı.

        N.C., kocasının, 3 ay önce de kendisine zorla sahip olduğunu söyledi. T.C.'ye daha önce 3 ay süreyle evden uzaklaştırma verildiği öğrenildi. Mahkeme, çiftin boşanma davasının olup olmadığının araştırılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ