Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Emir annesinin kucağında Miray düğün yolunda can verdi

        Müslim SARIYAR/HABERTÜRK

        Esenyurt Sanayi Mahallesi’nde önceki akşam, Sıdıka Taşçı 2.5 yaşındaki oğlu Emir Taşçı’yı yanına alarak bir yakınına misafirliğe gitti. Akşam saatlerinde oğlunu kucağına alıp evine dönmek için yola çıkan anne Sıdıka Taşçı’ya, Esenyurt-Avcılar arasında çalışan bir yolcu minibüsü çarptı. Anne Taşçı hafif yaralanırken, Emir kanlar içinde kaldı.

        VİCDANSIZ SÜRÜCÜ BIRAKIP KAÇTI

        Kazadan sonra minibüs sürücüsü hızla olay yerinden kaçtı. Sıdıka Taşçı ise hemen oğlunu yoldan geçen bir başka sürücünün yardımıyla hastaneye götürmek istedi. Ancak Emir, yolda hayatını kaybetti. Emir ve annesini olay yerinde bırakarak kaçan sürücü ise daha sonra karakola giderek teslim oldu. Küçük Emir’in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Karabük’e götürüldü.

        İSTİNAT DUVARINA ÇARPTI

        Sakarya’da ise inşaat malzemeleri satan bir dükkânda çalışan Ömer Tokaç (39), 9 yaşındaki kızı Miray Tokaç’ı da yanına alarak, memleketleri Ordu’nun Ünye İlçesi’ndeki bir akrabalarının düğününe katılmak için yola çıktı. Baba Ömer Tokaç idaresindeki otomobil, Samsun-Ankara karayolunun 20. kilometresinde sabah saat 07.15 sıralarında yoldan çıkarak istinat duvarına çarptı. Küçük Miray olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan babası Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Ömer Tokaç’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anında çarpmanın şiddetiyle otomobilin kadranının 170 kilometrede takılı kalması dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ