Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Emlakçı Şadiye Şensözlü'den (51) 20 gündür haber yok!

        İsmet ACAR / HABERTÜRK

        Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki işyerinden 6 Haziran günü ayrıldıktan sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan emlakçı Şadiye Şensözlü (51) halen bulunamadı. Kaybolduktan 4 gün sonra göl kenarında park halinde bulunan cipinde bulaşma şeklinde kan izine rastlanan Şensözlü'nün cep telefonu kayıtlarının incelemeye alındığı ve son görüştüğü kişilerin belirlenmeye çalışıldığı belirtildi. Jandarmanın İznik Gölü'nde ve Yenişehir'de arazide arama çalışmaları ise sürüyor.

        Yenişehir ilçesinde emlakçılık yapan 3 çocuk annesi Şadiye Şensözlü, 6 Haziran'da işyerinden çıkıp 16 HU 555 plakalı cipiyle bölgedeki otoparktan ayrıldıktan sonra bir daha kendisine ulaşılamadı. Şensözlü'nün evine dönmemesiyle endişelenen çocuklarından Özkan Yıldız, hemen polise giderek, annesinin kaybolduğunu, cep telefonuna ulaşamadıklarını, hayatından endişe ettiklerini söyledi. İhbarla birlikte Şensözlü'yü arama çalışması başlatılırken, kadının cipi, 10 Haziran günü İznik-Bursa yolunda, ana yoldan görünmeyecek şekilde göl kenarında park halinde bulundu.

        CİPİNDE TAŞ VE KAN İZİ

        Ön camında taş çarpmasına benzeyen iz ile kırık bulunan ve ilk bakışta yoldan gözükmeyecek şekilde duran araç, polise teslim edildi. Cipte bulaşma şeklinde kan izi bulunduğu öğrenilirken; ekipler bu izden örnek alarak kriminal incelemeye gönderdi. Kan tahliliyle ilgili incelemenin İstanbul Kriminal Laboratuvarında sürdüğü belirtildi. Şensözlü'nün kayıp dosyasını da cinayet ya da intihar ihtimaliyle Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi devraldı.

        Polisin kayıp kadının cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldığı ve son görüştüğü kişileri belirlemeye çalıştığı; önümüzdeki günlerde kadının akıbetiyle ilgili bir sonuca ulaşılabileceği belirtildi. Öte yandan jandarma da her gün İznik gölünde arama çalışmaları yaparken, Yenişehir'de de bazı arazi bölgelerinde araştırma yapıldığı ama bir sonuca ulaşılamadığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ