Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başından vurulan genç kızın sevgilisi teslim oldu

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        İstanbul'da başına isabet eden tek kurşunla yaşamını yitiren 20 yaşındaki Dilara Minel Demir'in ölümüyle ilgili aranan işadamı, polise teslim oldu.

        Olay, 22 Eylül'de GüngörenDavutpaşa'da yaşandı. Bir markette kasiyer olarak çalışan Dilara Minel Demir, 14.30 sıralarında tabancayla başından vuruldu.

        Tekstilci Mehmet Y. tarafından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne götürülen genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dilara Minel Demir'in ölüm haberini alan iş adamı Mehmet Y., hastaneden ayrıldı.

        Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Genç kızın ölümüne sebep olan silahın Mehmet Y.'ye ait olduğu belirlendi.

        Cinayet Büro Masası dedektifleri, 38 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Mehmet Y. ile Dilara Minel Demir'in sevgili olduğunu tespit etti. Polisin her yerde aradığı şüpheli, avukatıyla Emniyet'e teslim oldu.

        'KAZA' DEDİ

        Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Mehmet Y., olayın kaza olduğunu iddia etti.

        Genç kızla 3 yıldır aşk yaşadığı öne sürülen iş adamı ifadesinde "Dilara, otomobilin arka koltuğunda oturuyordu. Uzun zamandır, kendimize ait özel bir ev istiyordu. Onu sevmediğimi söylüyordu, tabancamı çıkardım, 'Seni sevdiğime inanmıyorsan beni vur' dedim. Silahı almak isterken eli tetiğe çarptı, tabanca patladı. Her şey kazayla oldu" dedi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ