Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da hırsız evsahibini kovaladı

        İstanbul Fatih'te yaşanan olay "Yavuz hırsız evsahibini bastırır" atasözünü akıllara getirdi. Hırsızların eve girdiğini fark eden vatandaş evsahibini aradı. Evsahibi elinde sopayla hırsızlar beklerken, evsahibinin elinden sopayı kapan hırsızlar evsahibini kovaladı.

        Fıkralara taş çıkartacak olay Fatih'te yaşandı. Sokakta arabasıyla geçen bir vatandaş, apartmana üç hırsızın girdiğini fark etti. Daha sonra evsahibini telefonla arayan vatandaş, "Evin soyuluyor" diyerek evsahibini çağırdı. Evsahibi ve vatandaş apartman kapısına geçerek hırsızların çıkmasını bekledi.

        Bu sırada apartmanın birinci katından apartman sakinleri evsahibi ve vatandaşa sopa uzattı. Ellerindeki sopalarla hırsızları bekleyen evsahibi, çıkan hırsızlara sopayla vurmaya çalıştı. Bu sırada bir hırsız, evsahibinin elindeki sopayı kaptı. İlk önce evsahibine sopayla saldıran şahıs, ardından diğer vatandaşa yöneldi. Diğer vatandaşla hırsızlar arasında adeta sopalı düello yaşandı. Hırsızlar daha sonra evsahibi ve yanındaki vatandaşı sopayla kovaladı. Evsahibi ve vatandaş kaçarken, hırsızlar da ters yöne doğru koşmaya başladı.

        Tüm bu yaşanan olaylar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde hırsızlar apartmanın kapısını zorluyor. Ardından arabayla sokaktan geçen vatandaş, durumu evsahibine bildiriyor. Hırsızlar apartmandan içeri girer girmez, evsahibi ve vatandaş kapıda beliriyor. Kapıda bekleyen evsahibi ve vatandaş apartmanın birinci katından uzatılan sopaları alıyor. Ardından hırsızlar dışarı çıkınca evsahibi sopayla hırsızlara saldırıyor. Bu sırada evsahibinin elinden sopaları alan hırsızlar, evsahibine ve diğer vatandaşa saldırıyor. Evsahibi ve yanındaki vatandaş çareyi kaçmakta bulurken, hırsızlar da ters yöne doğru koşuyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ