Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Akdeniz Üniversitesi'nde olaylar: 12 gözaltı

        Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde iki karşıt grubun kavgasının ardından çıkan olaylarda, aralarında kızların da bulunduğu 12 öğrenci gözaltına alındı. Olaylarda bir öğrenci ve 1 polis yaralandı.

        Akdeniz Üniversitesi yerleşkesi içinde bulunan Olbia Çarşısı içinde iki karşıt grup karşı karşıya geldi. Sözle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. İki grup Olbia Çarşısı içinde birbirlerini kovalayıp, taş attı.

        Rektörlük önüne doğru gelen grupların taşlı kavgasında bir polis başından yaralandı. Yaralı polis ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Üniversite özel güvenlik ve polisin araya girmesiyle öğrenciler Güzel Sanatlar Fakültesi arkasındaki makilik alana kaçtı. Polise ve özel güvenliğe taş atan öğrenciler, makilik içinde izlerini kaybettirmeye çalıştı.

        Polis yerleşke içinde 5 öğrenciyi gözaltına altı. Özel güvenlik ise makilik içine gizlenen öğrencileri birer birer yakaladı. Üzerleri aranan 12 öğrenci sağlık kontrollerinin ardından polis merkezine götürüldü. Polisin üniversite yerleşkesi içindeki bekleyişi ise devam ediyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ