Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Polis biber gazıyla ayırdı

        Düzce'de sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 üniversite öğrencisinin adliye önünde bekleyen arkadaşlarına bir başka grup saldırdı.

        Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında sosyal medya hesaplarından terör propagandası yaptıkları belirlenen üniversite öğrencileri R.A, A.E, M.A, U.C.B ve M.Ş, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 5 kişinin Düzce Adliyesi'nde olduğunu öğrenen arkadaşları da destek amacıyla adliye önüne geldi. İçlerinde kadınlarında bulunduğu yaklaşık 10 kişilik grup, adliye önünde beklediği sırada başka bir grubun saldırısına uğradı.

        Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek grubu biber gazı ile dağıttı. Saldırıda bir iş yerinde maddi hasar oluşurken, 2 kişi de yaralandı. Saldırıya uğrayanlar Çevik Kuvvet minibüsü ile polis merkezine götürüldü.Yaralılar, ambulansla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, arkadaşlarına destek için toplanan diğer 8 kişiyi Emniyet'e götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        SERBEST BIRAKILDILAR

        Öte yandan, Düzce Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen A.E.C, M.A, R.D., U.C.B. ve M.Ş, adli kontrol şartı uygulaması ile serbet bırakıldı. Savcılık U.C.B, M.Ş. ve R.D. hakkındaki karara itiraz edecek.

        İHA-DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ