Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin: Kaptanın değişmesi, bizim şampiyon olmamızı engellemez

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Biz her seçimde şampiyon olarak ortaya çıkmış bir kadroyuz. Kaptanın değişmesi bizim şampiyon olmamızı engellemez. Yine şampiyon olmaya devam edeceğiz." dedi.

        Şahin, Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Boyalı köyünde restore edilen tarihi köy camisinin açılışında yaptığı konuşmada, iktidarda oldukları sürede birçok vakıf eserini restore ettiklerini söyledi.

        AK Parti kongresine değinen Şahin, "Sayın Davutoğlu aday olmayacağını söyledi. Biz bir şeye inanıyoruz, 'Olanda hayır vardır'. Ben kendimi bildim bileli bu mübarek söze inanmışımdır. Arka planını araştırmam, 'Olanda hayır vardır'. Ben bunu şuna benzetiyorum, biz bir takımız, sahada bir takım yok mu, mücadele eden. Takım kaptanı zaman zaman kenara çekilmez mi? Teknik direktör 'seni değiştiriyorum' demez mi? Veya kendisi 'Çıkıyorum' diyebilir. Kaptanlık pazu bandını alır ya sahadaki oyunculardan birinin koluna takar veya onun yerine oyuna giren bir başka oyuncunun koluna takar. Ama takım, oyun, mücadele devam eder, millete hizmet devam eder. Yapılan işlem bundan ibarettir" değerlendirmesinde bulundu.

        Cami açılışına katılan bir vatandaşın AK Parti Genel Başkanlığında Şahin'i görmek istediklerini belirtmesi üzerine Mehmet Ali Şahin, "Bu görevi benden daha iyi yapacak olan genç, yetenekli, cevval arkadaşlarımız var. Ben şu ana kadar ne görev verildiyse yerine getirmeye çalışmış olan bir kardeşinizim. Bundan sonra da aynı çaba içinde olacağız. Türkiye'nin işleri aksamaz. 22 Mayıs'ta yapılacak büyük kongre hükümet işlerini aksatmaz. Biz her seçimde şampiyon olarak ortaya çıkmış bir kadroyuz. Kaptanın değişmesi bizim şampiyon olmamızı engellemez. Yine şampiyon olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

        "GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ VAR"

        Türkiye'de güçlü bir devletin olduğuna işaret eden Şahin, "Güvenlik güçlerimiz, asker ve polisimiz terörle mücadelede başarıya ulaşmak için ant içti. Ailesine çoluğuna çocuğuna haber vermeden terörle mücadele için giden Mehmetçiklerimiz, polislerimiz var. Allah hepsinden razı olsun. Onlar bu bayrak, vatan için her an ölümü göze almış olan yiğitler. Dolayısıyla bu yi̇ğitleri̇n, vatan, bayrak millet sevgisi olduğu sürece hiçbir müstevli bu ülke insanına diz çöktüremez." ifadesini kullandı.

        Şahin, daha sonra açılışını yaptığı camide, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve vatandaşlarla cuma namazını kıldı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ