Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de 27 yaşındaki genç kendini astı

        Neşet DİŞKAYA/ HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Eşini mezara, annesini cezaevine, 4 yaşındaki kızını ise yetiştirme yurduna gönderen Özcan Caner'in yaşadığı olaylar nedeniyle psikolojisinin bozulduğu belirtildi.

        Oto yıkamada çalışan 27 yaşındaki Özcan Caner'in eşi Gamze Nur Özcan yaşanan tartışma sonrası 4 yaşındaki kızını da yanına alarak 2013 yılının mart ayında evden ayrıldı. İddiaya göre, 27 yaşındaki Gamze Nur Özcan, yanına gelen ve eve dönmesini isteyen kayınvalidesi 40 yaşındaki Süphan Peri Özcan ile tartışmaya başladı.

        Tartışma sırasında Süphan Peri Özcan, eline geçirdiği bıçakla Gamze Nur Özcan'ı, torunu D.Ö.'nün gözleri önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra boğazını da keserek öldürdü. Olayla ilgili araştırma başlatan polis, katil zanlısı kayınvalideyi gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan Süphan Peri Özcan tutuklandı. Eşi, annesi tarafından öldürülen, 4 yaşındaki kızı ise yetiştirme yurduna verilen Özcan Caner'in bu olaydan sonra psikoloji bozuldu, içine kapandı.

        NİŞANLISININ BALKONUNDA KENDİNİ ASTI

        Yaklaşık 3 ay önce ise G.K. isimli kız arkadaşı ile nişanlanan Özcan Caner, önceki gece hava almak için dışarıya çıktı. İddiaya göre, nişanlısının evine giden Özcan Caner, kendini iple balkonda astı. Sabah uyandığında nişanlısını aslı bulan G.K. sinir krizleri geçirdi. Olayı duyan ve olay yerine gelen Özcan Caner'in yakınları gözyaşların hakim olamadı. Caner'in annesinin eşini öldürmesi ve oğlunun yeştirme yurduna verilmesinden sonra psikolojisinin bozulduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ