Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Van’da şehit olan polis Hacı Ahmet Öztürk’ün 30 Eylül’de evlenecekti

        Van'ın İpekyolu ilçesinde teröristlerin polisevi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen polis Hacı Ahmet Öztürk'ün (27) babaevinde hüzün hakim.Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün, nişanlısı Sevilay Gündüz ile özçekim yaptığı fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, "Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan" yazdığı ortaya çıktı.

        Öztürk'ün şehadet haberi, merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki ailesine ilgililerce verildi. Haberi alan şehit yakınları ve mahalle sakinleri, şehit polisin evinin önünde toplandı, sokağa Türk bayrakları asıldı.

        Taziyeleri kabul eden şehidin babası Ahmet Öztürk, acı haberin ardından İstanbul'dan sabah gelen diğer oğlu Ramazan Öztürk'e sarılarak gözyaşı döktü.

        Baba Öztürk, yaptığı açıklamada, oğluyla en son dün 21.30'da konuştuğunu, oğlunun Van'dan Hakkari'ye göreve gideceğini kendisine söylediğini anlattı.

        Oğlunun geçen cuma günü Adana'ya geldiğini aktaran Öztürk "Cuma günü buradan 23:30'da gönderdim. Dün de aynı saatlerde acı haberi duydum. Ateş düştüğü yeri yakar. Bütün şehitlerin analarına babalarına Allah sabır versin. Memleketimize sabır ve selamet versin. Her şey vatanımız için, vatan sağ olsun." ifadesini kullandı.

        NİŞANLISI: BENİ DE YANINA AL

        Şehidin 30 Eylül'de dünya evine gireceği nişanlısı Sevilay Gündüz, "Seni o mezara tek koymasınlar. Beni de yanına al" diye gözyaşı döktü.

        Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Mithatpaşa Mahallesi'nde oturan Ahmet Öztürk'e, oğlu Hacı Ahmet Öztürk'ün şehit olduğu haberi, sağlık ekipleri eşliğinde polis yetkilileri tarafından verildi. Şehit haberinin duyulması üzerine yakınları ve komşuları bayrakla donatılan taziye evinde toplandı. Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk'ün 30 Eylül'de evleneceği nişanlısı Sevilay Gündüz, yakınlarının kolları arasında taziye evine geldi. Sinir krizi geçiren Gündüz, "Seni o mezara tek koymasınlar. Beni de yanına al. Beni neden bırakıp gittin" diye gözyaşı döktü.

        SON PAYLAŞIMI

        Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün, nişanlısı Sevilay Gündüz ile özçekim yaptığı fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, "Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan" yazdığı ortaya çıktı.

        Şehidin cenazesi bugün Adana'da toprağa verilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ