Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 2 otomobil 20 dakika arayla aynı yerde dereye uçtu
        1

        Kastamonu'da, aydınlatma ve trafik ışığı bulunmayan kavşakta 20 dakika arayla peşpeşe kontrolden çıkan 2 otomobil dere yatağına uçtu.

        2

        Kaza, gece saatlerinde Kastamonu ile Seydiler İlçesi arasındaki yolun Cevizli Köyü ayrımındaki kavşakta meydana geldi.

        3

        Seydiler'den Kastamonu yönüne giden Mustafa Ay (30) yönetimindeki 37 LD 616 plakalı otomobil, trafik ışığı ve aydınlatma bulunmayan kavşağa girişte yağmurun da etkisiyle kontrolden çıktı.

        4

        Otomobil, yaklaşık 6 metre yükseklikten dere yatağına uçtu. Kazada sürücü Mustafa Ay (30), kızı Elif Nur (15), oğlu Salih Can (11) yaralanırken, eşi Fatma (28), kızı Gizem (7) ve babası Salih Ay (64) öldü.

        5

        20 DAKİKA SONRA 2'NCİ KAZA: 5 YARALI

        Kazayı gören sürücülerin haber vermesiyle gelen AFAD ve 112 ekipleri kazaya müdahale ederken, ikinci kaza meydana geldi.

        6

        İlk kazadan yaklaşık 20 dakika sonra aynı yöne giden Mehmet Ali Çınar yönetimindeki 37 DY 540 plakalı otomobil, diğer araçtan yaklaşık 20 metre daha geride kontrolden çıkarak aynı dere yatağına uçtu.

        7

        Bu kazadan sürücü Mehmet Ali Çınar (61) ile araçta bulunan Satı Daşçıoğlu (42), Naim Kayıkçı (46), Vehbi Küçükçüoğlu (44) ve Ahmet Vedat Güler (45) yaralı kurtuldu.

        8

        20 metre arayla dere yatağına düşen iki otomobilde bulunan yaralılar, AFAD ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılıp ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

        9

        Araç içinde sıkışarak ölen 3 kişinin cesetleri de ekipler tarafından çıkarılıp Devrekani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ