Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya'daki market gaspçılarını sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf ele verdi
        1

        Konya'da market sahibinin parasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli, olayda kullandıkları maske, tüfek ve elektroşok cihazının fotoğrafını sosyal medyada paylaştıkları belirlenince suçlarını itiraf etti.

        2

        Polis ekipleri, geçen hafta Perşembe günü merkez Karatay ilçesi Haciveyiszade Mahallesi'nde market işleten Suriyeli Muhammed Şaban Assani'nin silah zoruyla 680 lirası ve cep telefonunu gasbeden yüzleri maskeli 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

        3

        İş yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Gasp Büro Amirliği ekipleri, olay yeri yakınlarında yola madeni paraların döküldüğünü fark etti.

        4

        Şüphelilerin ceplerindeki madeni paraların yaklaşık 400 metre uzaklıktaki kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan evin önüne kadar saçıldığını belirleyen ekipler, binada yaptıkları incelemede bir pompalı tüfek ile yakılmış haldeki elektroşok cihazını buldu.

        5

        Polis ekipleri, evin eski sahibi M.C'yi (20) ve ifadeleri doğrultusunda H.Y. (23), Yusuf Can T. (20) ile H.E'yi (17) gözaltına aldı.

        6

        Suçlamaları reddeden şüpheliler, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraftaki maske, tüfek ve elektroşok cihazının gasp sırasında kullanıldığı tespit edilince suçlarını itiraf etmek zorunda kaldı.