Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Zabıtalar işportacının üzerine yürüyünce nefesi kesilen işportacı bayıldı

        İki hafta önce Habertürk muhabiri Leyla Ünal’a saldırıp darp eden Üsküdar Belediyesi Zabıtaları bu sefer kadın işportacıyı darp etti. Üsküdar’da bezelye satan Reyhan K.’nın kamyonetini çekmek ve malına el koymak için olay yerine giden zabıtalar, kadını yerlerde sürükledi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

        10 ZABITAYLA MÜDAHALE

        Olay önceki gün 23.30 sıralarında Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaşandı. Bir kamyonette bezelye satan Reyhan K.’nın kamyonetini çekmek ve malına el koymak isteyen 10’un üzerinde zabıta olay yerine geldi. Bezelyeyi toplamak yerine sağa sola dağıtan zabıtalara direnmek isteyen kadın, kendisine kaba davranan zabıtalara gözyaşları içinde yalvardı. Kadının yakarışlarına aldırış etmeyen zabıtalar Reyhan K.’yı kamyonetin içinde sıkıştırdı. Korktuğu için nefesi kesilen seyyar satıcı, olay yerinde bayıldı. Zabıtalar, hiçbir şey olmamış gibi arkasını dönüp giderken yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

        REKLAM

        SADECE PARA CEZASI

        Olay sırasında bir zabıta memuru elinden hafif yaralandı. Üsküdar Belediyesi Zabıtası, 28 Mayıs Pazar günü yaşlı bir işportacıya kaba davranan zabıtaları uyarmak isteyen muhabirimiz Leyla Ünal’ı da darp etmişti. Ünal, darp raporu alarak zabıtalardan şikâyetçi olmuştu. Üsküdar Belediyesi, zabıtalarına idari para cezası vermekle yetinmişti. Kadın seyyar satıcıya saldıran zabıtaların, muhabirimizi darp edenlerle aynı memurlar olmadığı öğrenildi.

        Çok sayıda zabıta, kamyonete binip işportacı kadının üstüne yürüyor...

        10 zabıtayı karşısında gören kadın gözyaşları içinde yalvarıyor ancak zabıta kaba davranışlarına devam ediyor.

        HÂLÂ GÖREVDELER

        Üsküdar zabıtası, 29 Mayıs’ta muhabirimiz Leyla Ünal’ı darp etmişti. O zabıtalar hâlâ görevde.

        Kamyonetteki arbedede korkan işportacı kadın bayılıyor. Kadının kendinden geçmesi üzerine zabıtalar arkalarına bile bakmadan olay yerini terk ediyor...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ